Grožio ekspertai Lietuvos damoms žarstė naudingus patarimus

„Jaunystės nereikia stabdyti, tegu ji eina pati“, – trečiadienio vakarą į dailiosios lyties atstoves kreipėsi Lietuvos Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos draugijos pirmininkas dr. Dainius Balčiūnas. Tačiau stilistas Mantas Petruškevičius jam skubėjo paprieštarauti: „Aš manau, kad reikia stabdyti. Mielos moterys, neleiskite sau per anksti susenti.“ Jam pritarė profesionalus fotografas Gediminas Žilinskas, sakydamas, kad kiekviena moteris turi save prižiūrėti taip, kad nuotraukas retušuoti reiktų kuo mažiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-14 14:11, atnaujinta 2018-03-10 00:40

Tokie ir kiti grožio patarimai skambėjo trečiadienio vakarą viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“ vykusiame renginyje. Čia kosmetikos kompanija „BIOK laboratorija“ pristatė naują veido priežiūros liniją „RASA Anti-age“, į vakarėlį iš Kauno atvyko ir visa estetinės medicinos bei dermatologijos klinikos „Grožio pasaulis“ ekspertų komanda.

Vakaro metu moterys mėgavosi tulpėmis, išskirtiniu styginių koncertu bei noriai pozavo specialiai įrengtoje, profesionalaus ir moterų grožį ypač dažnai fiksuojančio fotografo G. Žilinsko studijoje.

Violetinių tulpių, kurios tapo pagrindiniu vakaro akcentu, fone fotografavosi tokios Lietuvoje moterys kaip Asta Valentaitė, Audronė Bunikienė, Jolanta Sadauskienė, Jolanta Mikalajūnienė, Rasa Arlauskienė ir kt. Stilistas M. Petruškevičius moterų grožiui dedikuoto vakaro metu negailėjo komplimentų jam kompaniją palaikiusioms damoms. Jo teigimu, moters grožis, o taip pat ir stiliaus pajautimas, skleidžiasi kartu su metais. Jo manymu, moterys yra tarsi gėlės, kurios pražysta pamažu, o tada jau gali žydėti ilgai. „Svarbiausia – puoselėti savo veidą, kūną ir, žinoma, gerą skonį. Būdama keturiasdešimties ar penkiasdešimties, moteris gali būti pačiame žydėjime - šiame vakarėlyje turime net ne vieną tokį pavyzdį“, - sakė jis.

M. Petruškevičiui pritarė ir plastikos chirurgas D. Balčiūnas, kuris ženkliai prisidėjo kuriant tą vakarą pristatytą naująją kosmetikos liniją. „Kruopščiai atrinkome komponentus, kurie yra efektyviausiai Lietuvos moterų odai, atsižvelgiant į šalies klimatą. Esu tikras, ši linija moterų lūkesčius pateisins dėl daug didesnio poveikio nei kiti iki šiol jų išbandyti produktai. Linijos kūrimo metu atlikti empiriniai tyrimai tai įrodė“, – pasakojo chirurgas D. Balčiūnas.

Jis įsitikinęs, kad veido odą puoselėti privalu bet kokio amžiaus moteriai, o plastinės chirurgijos paslaugomis naudotis reikėtų tik kraštutiniais atvejais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.