Šventiškas A. Kuzmickaitės kolekcijos pristatymas į teatrą subūrė garsenybes

Į talentingos drabužių dizainerės bei teatro kostiumų kūrėjos Agnės Kuzmickaitės 2013-2014 metų rudens ir žiemos „pret-a-porter“ drabužių kolekcijos pristatymą šaltą šeštadienio vakarą sostinės „Vaidilos“ teatre susirinko išskirtinė publika.

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 17, 2013, 4:47 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:15 PM

Garsūs šalies žmonės į šį renginį skubėjo ne tik paganyti akis į naujausius A. Kuzmickaitės drabužių modelius, bet ir pajusti teatrališką dvasią. Mat mados renginio afišos skelbė, jog A. Kuzmickaitės šou režisierius – teatro korifėjus Oskaras Koršunovas, o muziką specialiai tam vakarui sukūrė dizainerės sutuoktinis Saulius Prūsaitis.

Pasigrožėti mados, teatro ir muzikos šou atvyko 200 kviestinių svečių. Žinomos ponios vilkėjo vakarines sukneles. Kai kurios moterys iš pagarbos vakaro šeimininkei buvo pasipuošusios būtent šios dizainerės kurtais rūbais.

„Tikiuosi, kad ir Agnė, ir aš, ir žmonės, kurie domisi mada, būsime patekinti tuo menu, kurį ji pristatys. Tai- vienas sėkmės momentų“, - prieš renginį tikino A. Kuzmickaitės tėvas, filosofas, Nepriklausomybės akto signataras Bronislovas Kuzmickas.

Dizainerės tėvas pasitiki dukters skoniu: „Šviesaus atminimo Agnės mama( filosofė Leonarda Jekentaitė - Kuzmickienė - Red.) taip pat jai nepriekaitaudavo dėl mados pojūčio“.

Tėvas pastebėjo, kad duktė dirba nuosekliai. Ji moka planuoti laiką: ką sumano, tą įgyvendina.

„Nežinau tokio darbo, kurį ji būtų atlikusi atmestinai“, - kad dukters kolekcija pranos lūkesčius tikisi B. Kuzmickas.

Vilniaus dailės akademijos Kostiumo dizaino profesorė Jolanta Talaikytė taip pat atvyko stebėti A. Kuzmickaitės kolekcijos: “Ji – mano mylima studentė, kurią kuruoju nuo bakalauro darbo. Buvau ir jos magistro darbo vadovė, ir dabar esu doktorantės darbo vadovė. O šis projektas sudaro A. Kuzmickaitės doktorantūros darbo dalį“.

J. Talaikytė juokavonebijanti, kad A. Kuzmickaitė kada nors taps Kostiumo dizaino katedros profesore: „Baisu, kai mokiniai nepralenkia mokytojo. Vadinasi, mokytojas buvo prastas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.