Vieną sekso partnerę turėjęs Ernestas dėl vyrų pomėgio susirasti meilužes kaltina moteris

Buvęs TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvis kaunietis Ernestas pareiškė, kad vienintelė moteris, su kuria jis turėjo lytinių santykių, yra jo žmona Lina. Trisdešimt vienerių metų vyras įsitikinęs – jeigu žmona išpildo visas fantazijas lovoje, į kitas dairytis nereikia.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 23, 2013, 5:26 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:55 AM

Kauniečiai Ernestas ir Lina draugauti pradėjo būdami penkiolikos metų. Jau dešimt metų pora oficialiai yra šeima, augina dvi dukteris. Būtent jo žmona Lina ir užpildė realybės šou dalyvio anketą, dėl kurios Ernestas buvo pakviestas į šį televizijos projektą. Vyras patikino, kad ir dar kartą dalyvautų televizijos šou, tik šį kartą norėtų, kad jis būtų aktyvesnis, būtų daugiau veiklos.

Portalui lrytas.lt Ernestas sakė, kad jam visai nesvarbu, jog visuomenėje yra gaji nuomonė, kad tikras vyras per savo gyvenimą turi turėti ne vieną moterį, o dešimtis.

Pasak jo, vien tam, kad galėtų draugams pasigirti turėjęs ne vieną sekso nuotykį, į pirmos sutiktos moters guolį jis neliptų.

„Su žmona kartu esame nuo paauglystės. Lina – puiki. Taip jau atsitiko, kad pradėjome anksti draugauti, susituokėme, susilaukėme vaikų. Niekada nemąsčiau apie tai, kad galėčiau nusukti į kairę ir susigundyti kita moterimi. Mano žmona karšta lovoje, kodėl turėčiau dairytis į kitas? Vien dėl skaičiaus? Tikrai ne“, - sakė kaunietis.

Ernestas nesmerkia tų vyrų, kurie nėra ištikimi savo žmonoms ir susiranda meilužes. Šeimos vertybės – kiekvieno asmeninis reikalas. Tačiau kaunietis nustebino pareikšdamas, kad dėl vyrų pomėgio ieškoti kitų sekso partnerių, kaltos jų antros pusės.

„Jeigu vyras suka į kairę, tai – moters problema. Vadinasi, žmona arba draugė jo nepatenkina, todėl jis priverstas ieškoti aistringų nuotykių kitur. Ir, žinoma, atvirkščiai“, - šypsojosi kaunietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.