I. Kazlauskaitė apie susitikimą su gyva barbe: „Mano svajonė pamatyti ją gyvai išsipildė“

Lietuviškoje laidoje „KK2 penktadienis“ lankėsi viena garsiausių pasaulyje ukrainiečių – gyva barbe vadinama Valerija Lukjanova. Kartu su ukrainiete laidoje diskutavo dainininkės Ingrida Kazlauskaitė, Natalija Bunkė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, grupės „Naujos pupytės“ narės. Naujienų portalui lrytas.lt Ingrida sakė, kad visos pramogų pasaulio damos susižavėjusios klausėsi V. Lukjanovos.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Mar 28, 2013, 7:44 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:02 AM

„Valeriją pastebėjau žiūrėdama rusiškus televizijos kanalus, skaičiau apie jos susitikimą su Kenu. Žiūrėdama į jos nuotraukas svarstydavau, kaip ji atrodo iš tikrųjų. Tad mano svajonė pamatyti ją gyvai išsipildė! Dabar galiu visus patikinti, ji tikrai verta barbės vardo“, – įspūdžiais dalijosi I. Kazlauskaitė.

Anot dainininkės, Valerija neturi nė vieno bruožo, kuris netinka barbei. Jos kūno sudėjimas, veido struktūra, netgi manieros – barbiškos. Ingrida tikino, kad V. Lukjanova itin liekna, todėl plastinių operacijų jai nereikėjo. Išgirdusi, kad chirurginiu būdu Valerijai buvo pašalinti pora šonkaulių, Ingrida nemaloniai nustebo.

„Ar tai tiesa, geriausiai žino ji pati. Vis dėlto aš pati niekada nesiimčiau tokių drastiškų priemonių. Kaip jau sakiau, Valerijai plastinių operacijų net nereikia, ji ir taip yra gamtos apdovanota“, – kalbėjo Ingrida.

Dainininkė teigė, kad bet kuriuo atveju V. Lukjanova nėra subjaurota plastikos chirurgų rankų. Jai ukrainietė pasirodė žavinga, įdomi. Ingridą labiausiai sužavėjo dailus ukrainietės veidas, lėliškas makiažas.

„Kai kalbėjomės su Valerija dviese, aš jai pasakiau, kad ji atrodo gražiai. Liepiau jai saugoti ir tausoti save. Juk negali būti peržengtos sveiko proto ribos“, – sakė I. Kazlauskaitė.

Pasak dainininkės, V. Lukjanova ne tik atrodo, bet ir elgiasi lyg lėlė. Valerijos veidas visuomet toks pat, jame neįmanoma įžiūrėti jokios mimikos. Ryškiai žali kontaktiniai lęšiai suteikia dar daugiau dirbtinumo. Ingrida teigė, kad dėl jų buvo neįmanoma pagauti Valerijos žvilgsnio.

„Valerija mandagi, rafinuota, kultūringa ir neišsišokanti. Ji tokia buvo bent jau per laidos filmavimą. Turiu pripažinti, kad ji sudaro labai keistą įspūdį. Viso filmavimo metu mane buvo apėmusios labai keistos emocijos, tačiau žiūrint į ją man nekilo jokių negražių minčių. Tiesiog iki šiol niekada nebuvau bendravusi su gyva lėle“, – pasakojo Ingrida.

V. Lukjanova – ne pirma internete žinoma gyva Barbė. Modelis iš Maskvos Andželika Kenova visą gyvenimą siekė tapti panašia į lėlę Barbę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.