Apvogta L. Mondeikaitė puoselės natūralų grožį

„Na, smagu. Koncertuoji klube ir grįžti namo su iškraustyta kosmetine“, – šeštadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ pasiskelbė atlikėja Liepa Mondeikaitė. Mergina neslėpė nuoskaudos – to patirti jai iki šiol dar nebuvo tekę.

Dainininkę Liepą Mondeikaitę Telšiuose apšvarino ilgapirščiai.<br>J. Stacevičius
Dainininkę Liepą Mondeikaitę Telšiuose apšvarino ilgapirščiai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Mar 31, 2013, 8:32 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:14 AM

Penktadienį iki paryčių ji dainavo Telšiuose, po kurio savo rankinėje pasigedo kosmetinėje buvusių daiktų. „Kitą rytą važiavau į Klaipėdą aplankyti ligoninėje gulinčio senelio, nusprendžiau šiek tiek pasigražinti. Atsidariusi kosmetinę pasigedau daugelio priemonių: pudros, akių tušo, skaistalų, šešėlių...“, – portalui lrytas.lt emocingai pasakojo ji. Pasak atlikėjos, iš rankinės dingo tik kosmetika ir jos mėgstami karoliai – daugiau niekas liko nepaliesta.

„Piniginėje grynųjų pinigų neturėjau, gal todėl ji vagių nesudomino. Šimtą litų buvau paslėpusi viename iš rankinės skyrių, juos radau ten, kur padėjusi“, – atviravo ji. L. Mondeikaitė tikino, kad toks poelgis jai sustiprino nepasitikėjimą aplinkiniais. „Man – šokas. Apmaudu ir tai, kad žinau, jog tuo metu, kol vyko koncertas, kambarys, kuriame gulėjo mano rankinė, buvo užrakintas. Jei kažkas vogė, tai iš savų“, – sakė ji ir patikino, kad šis incidentas galėjo įvykti dūzgių metu, kuriose dalyvavo vos apie 20 žmonių. Tarp jų - aptarnaujantis personalas, klubo darbuotojai, keli pažįstami.

Ir nors vakaras buvo gana uždaras, atskleisti nusikaltimą padariusį asmenš gali būti problematiškiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Ne visos klubo patalpos buvo stebimos vaizdo kameromis, o artėjančios švenčių ir poilsio dienos tik dar labiau apsunkina situacija.

„Puikiai suprantu, kad tai – tik kosmetika, tačiau man tikrai labai gaila. Jaučiu ir principus, todėl tikrai bandysiu išsiaiškinti situaciją“, – ambicijų nestokojo L. Mondeikatė. Kita vertus, jei ilgapirščio pagauti nepavyktų, ji per daug nesisielotų. „Teks kurį laiką nesidažyti. Būsiu natūraliai graži“, – juokėsi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.