Radžį pribloškė jo sužadėtinė Ilona

„Pastaruoju metu bendraujame platoniškai“, - pareiškė garsiausias Lietuvos čigonas, charizmatiškasis dainininkas Radžis Aleksandrovičius, paklaustas, kada gi pagaliau jam ir jo sužadėtinei Ilonai Janulevičiūtei skambės vedybų varpai.

Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Apr 3, 2013, 11:25 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:27 PM

Panevėžietis Radžis (26 m.) ir jo bendraamžė kaunietė sporto psichologė bei choreografijos mokytoja I. Janulevičiūtė susižadėjo šiemet sausį LNK projekto „Radži ieško žmonos“ superfinale. Sužadėtuvės buvo įspūdingos ir prašmatnios.

Radžis ir Ilona televizijos eteryje vienas kitam demonstravo šiltus jausmus. Po to ne kartą pora viešai pasakojo, kad yra labai artimi, laimingi ir turi bendrų pomėgių.

Valentino dienai skirtame televizijos žaidime „Taip. Ne“ sužadėtiniai ne tik demonstravo proto aštrumą, bet ir aptakiai kalbėjo apie būsimas vestuves.

„Vestuvių datos dar neturime. Negalime iki galo nuspręsti. Vilniaus santuokų rūmuose – didžiulės eilės“, - kalbėjo Ilona.

Toks paaiškinimas jautriai paveikė žaidimo „Taip. Ne“ vedėją Arūną Valinską. Vyras pasisiūlė surasti įsimylėjėliams santuokos įregistravimo vietą kokiame nors mažesniame miestelyje.

Praėjo jau pusantro mėnesio, bet kvietimų į vestuves pora dar niekam neišsiuntinėjo. Priešingai, pastaruoju metu sužadėtinių santykius gaubia tyla.

Kodėl? Gal šilti jausmai išgaravo? Tokią nuomonę galima susidaryti, nes Radžis velykinius kiaušinius rideno Panevėžyje. Velykas dainininkas šventė su savo globėja. Sužadėtinės prie vaišių stalo nebuvo.

„Mes šventėme kiekvienas atskirai. Kitaip neišeina. Nes ir atstumas mus skiria. Ilona neturi transporto priemonės, o aš neturiu laiko jos vežioti “, - paaiškino Radžis, kodėl Ilona per Velykas neapsilankė Panevėžyje.

Po tokio pasakymo būtų galima pamanyti, kad sužadėtiniai vienas nuo kito nutolę per kelis tūkstančius kilometrų. Pasakiau, kad keistai visa tai skamba. Juk mylinti moteris dėl svajonių princo gali ir autobusu į kitą miestą atvažiuoti. Atlikėjas nenoriai mestelėjo: „Na, kad kažkaip nežinau.“

O gal santykių atšalimo priežastis ta, kad Radžis nelabai pasitiki savo sužadėtine? Kita vertus, o kuriam vyrui patiktų, jei jo išrinktoji būtų užsiregistravusi pažinčių svetainėje?

Svetainėje pazintys.lt galima rasti I. Janulevičiūtės nuotraukų, prie kurių surašyti biografiniai duomenys. Parašyta, kad moteris ieško vyrų. Skiltyje „pomėgiai“ parašyta, kad merginai patinka ekstremalūs pojūčiai. Jos tikslas šioje svetainėje: „Susirašinėjimas, trumpalaikiai pasimatymai, rimta draugystė, bendravimas.“ Žodžiu, kiekvienas klientas gali pasirinkti bendravimo pobūdį.

Taip pat šioje svetainėje yra nuotrauka, kurioje Ilona stovi meiliai apsikabinusi kažkokį vaikiną.

Kai Radžio paklausiau, ką jis mano apie tai, kad jo sužadėtinė yra užsiregistravusi pažinčių svetainėje, atlikėjas sutriko tik akimirką: „Šito nežinojau. Pirmą kartą girdžiu. Gal tai kažkokios nuotraukos iš ankstesnių laikų? Aš jos paklausiu. Kita vertus, visokių abejonių dėl santykių man vis kyla. Dėl to pastaruoju metu esu atsargesnis, nenoriu, kad po to būtų kokių nors nesklandumų.“

O ką apie tai mano Ilona? Gal jai neatrodo keista, kad jos nuotraukos figūruoja pažinčių svetainėje? O kaip tuomet su meile Radžiui?

Iškart po sužadėtuvių Ilona tikino esanti neapsakomai laiminga, kad tapo žinomo atlikėjo išrinktąja. Sakė, kad net galėtų jam atleisti neištikimybę.

Su I. Janulevičiūte susisiekiau prieš Velykas. Kalbėdama Ilona buvo paslaptinga.

Paklausta, ar švęs kartu su sužadėtiniu, mergina sakė: „Mes planuojame, bet savo planų nenorime išduoti.“

Išgirdusi klausimą, kodėl yra užsiregistravusi pažinčių svetainėje, Ilona šiek tiek sutriko: „Kurioje?“ Po to paaiškino: „Žinote, po šio šou įvairiose pažinčių svetainėse atsirado mano nuotraukų su mano biografijos duomenimis. Kiti asmenys naudojasi mano tapatybe. Aš nesinaudoju pažinčių svetainėmis, tik socialiniu tinklu „Facebook“, - tikino Ilona.

Vis dėlto kai paklausiau apie nuotrauką, kurioje ji stovi apsikabinusi kažkokį vaikiną, Ilona nesutriko: „Oi, tai buvo labai seniai. Aš ten esu su klasės draugu.“

Galiausiai viskas paaiškėjo. Kai trečią kartą Ilonos pasiteiravau, ar vis dėlto tai ji pati, o ne kažkas svetimas prisiregistravo jos vardu pažinčių svetainėje, Radžio sužadėtinė pasakė: „Aš tikrai kažkada buvau prisiregistravusi. Bandžiau išsiregistruoti, kažkaip nepavyko. Bet aš seniai neprisijungiu ir nesidomiu ten esančia informacija.“ Ilona prisiekinėjo, kad jos santykiai su Radžiu klostosi puikiai, bet daugiau nieko nesakysianti, nes jiedu su sužadėtiniu nenorintys viešumos.

„Kur mes gyvename su Radžiu? Visur. Ten, kur mums reikia“, - paaiškino I. Janulevičiūtė.

Kas būtų, jei sužinotų, kad Radžis užsiregistravęs pažinčių svetainėje?

„Iš tikrųjų man tai nėra jokio skirtumo. Mes esame kartu ir mums niekas daugiau nerūpi“, - atsiprašiusi, kad skuba, Ilona užbaigė keistą pokalbį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?