L. Karalius ir G. Gurevičiūtė - nebe kartu?

Panašu, kad Linas Karalius-Ezopas po aštuonerių metų draugystės su širdies drauge Gintare Gurevičiūte pasuko skirtingais keliais.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 6, 2013, 4:28 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:59 PM

Bent jau tą savo socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė pati G. Gurevičiūtė. Mergina prie draugystės statuso užsirašė: „Single“ (liet. vieniša).

Pasiteiravus paties L. Karaliaus-Ezopo, vyras nebuvo linkęs atvirauti apie savo ir Gintarės santykius.

„Panašu, kad tai tapo valstybinės svarbos klausimu. Nenoriu pasakoti, tai mano asmeninis gyvenimas, o aš noriu, kad jis toks ir liktų. Anksčiau pakankamai daug gyvenime pridariau klaidų pasakodamas apie intymius dalykus, antrą kartą tokios pačios klaidos nekartosiu, nes tam ir duotas žmogui intelektas“, - kalbėjo grupės „ŽAS“ narys.

Kalbama, kad jų skyrybų priežastis gali būti ta, kad L. Karalius vėl pradėjo vartoti kanapes, liaudyje vadinamą „žolę“, tačiau atlikėjas patikino, kad tai - ne tiesa.

„Nesąmonė. Aš kartais viešai parašau apie gydomąsias kanapių savybes, nes tas augalas išties yra stebuklingas, jeigu įsigilini, kiek jis ligų išgydo. Tačiau jo nereikia rūkyti. Jis turi būti naudojamas medicininiais tikslais. Amerikoje penkiolikoje valstijų medicininiais tikslais šį augalą yra legalizavę. Aš pasisakau, kad tokiu tikslu kanapes turėtų legalizuoti ir mūsų šalyje. Galų gale, šis augalas išgydo vėžį“, - portalui lrytas.lt sakė L. Karalius-Ezopas.

Atlikėjas patikino, kad tai nereiškia, jog jis pats pradėjo vartoti kanapes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.