Blondinės S. Steikūnaitė ir V. Jakutienė po riebalų nusiurbimo operacijos žengė tiesiai ant podiumo

Daugelis sutiks, kad mūsų šalies popscenos žvaigždutės turi tobulus kūnus. Būtent todėl jos yra kviečiamos pristatyti įvairias drabužių kolekcijas. Tiesa, ne prabangių prekės ženklų ar garsių dizainerių kūrinius, o masėms prieinamus drabužius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2013, 12:51 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:16 AM

Grupės “Pop Ladies” ir “Naujos pupytės” merginos bene dažniausiai kviečiamos žingsniuoti podiumu ir pristatyti naujausias kolekcijas.

Ilkakojės ir ilgaplaukės blondinės noriai žingsniuoja podiumu. Šį kartą dailioms šviesiaplaukėms teko užduotis lankytojus supažindinti su prekės ženklo “Reserved” pavasario kolekcija.

Daugiausia aplodismentų ir dėmesio sulaukė Skaistė Steikūnaitė ir Vita Jakutienė, mat  moterys vos prieš savaitę pasidarė riebalų nusiurbimo operaciją. Susirinkę smalsiai apžiūrinėjo, kaip pasikeitė dainininkių figūros, tačiau labai didelio skirtumo neįžvelgė - atlikėjos visuomet atrodė lieknos. 

Pavasario kolekciją pristatė ir dainininkė Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė, Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė, Katažina Nemycko. 

Buvusi grupės "ŠarkA" narė Kristina Ivanova šį kartą dalino grožio patarimus. Grožio studijos "Kristina" savininkė, kartu su savo meistrėmis, pristatė naujausias šukuosenų ir makiažo tendencijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.