Televizijos laidų vedėjai R. Kulvinskytei mylimasis per gimtadienius dovanoja sukneles

„Paprastai visada stengiuosi pabėgti nuo gimtadienio šventimo kur nors į užsienį. Šiemet to padaryti nepavyko, bet gal ir gerai. Vakare į namus sugužės draugai su vaišėmis, atidarysime mėsos kepimo ant grotelių sezoną“, - kalbėjo stilingoji televizijos laidų vedėja bei kūrybinių komunikacijos sprendimų agentūros „Lagency“ vadovė Rimantė Kulvinskytė. Šiandien dailiajai šviesiaplaukei sukako 28 metai.

Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

2013-04-16 20:58, atnaujinta 2018-03-08 04:46

Pirmasis sukaktuvininkę pasveikino jos sužadėtinis Povilas Miškinis-Eidukonis. Verslininkas ir režisierius dar prieš kelias dienas savo mylimajai padovanojo klasikinę, juodos spalvos britų kompanijos „Allsaints“ suknelę. Ši drabužių kompanija – R. Kulvinskytės mėgstamiausia. Povilas tai puikiai žino.

Jau tapo tradicija, kad per gimtadienius P. Miškinis-Eidukonis sužadėtinei vis dovanoja sukneles.

Tai trečioji kompanijos „Allsaints“ suknelė, kurią Povilas išrinko širdies damai. Povilas puikiai žino Rimantės kūno išmatavimus, todėl drabužius perka nepasitaręs su mylimąja ir neprašauna pro šalį.

„Lietuvoje kompanijos „Allsaints“ drabužių parduotuvės nėra. Tad lankydamasi Didžiojoje Britanijoje, nuolat varvinu seiles, apžiūrinėdama mėgstamos kompanijos drabužius. Jie nėra itin brangūs, tačiau nėra ir tokie, kuriuos galėtum pirkti kiekvieną dieną“, - pasakojo Rimantė.

Suknelė – ne vienintelė Povilo dovana. Jis su draugais Rimantei organizuoja vakarėlį.

„Visi nusprendė, kad gimtadienio proga neturiu teisės stovėti prie viryklės. Todėl kiekvienas svečias ateis su savo firminiais patiekalais. Kadangi į namus susirinks apie dvidešimt žmonių, puota turėtų būti ypatinga. Povilas lauke keps mėsainius, valgysime įvairias mišraines ir mėgausimės šiltu oru.

Mane nuo ryto yra apėmęs nerealus džiaugsmas, kad per gimtadienį niekuo nereikės rūpintis. Povilas namus sutvarkys, padengs stalą, o aš į puotą ateisiu kaip ponia“, - kalbėjo R. Kulvinskytė.

Rimantė gimtadienio proga nepamiršo įteikti dovanos sau. Televizijos laidų vedėja praėjusį savaitgalį nusiaubė parduotuves - už 400 litų nusipirko kokybiškos kosmetikos vasarai.

„Ilgai vaikščiojau po parduotuves, seniai turėjau tokį malonumą. Išsirinkau kosmetiką iš prabangiosios serijos, anksčiau to nelabai sau leisdavau.

Šįkart nedvejojau, pirkau negailėdama. Galvoju – gimtadienis, sukaktis solidi. Anksčiau naudojau paprastesnes kosmetikos priemones, manydavau, jog užteks kokio nors aliejaus veidui, o dabar vis labiau artėju prie brandos. Nusipelniau brangių ir kokybiškų grožio priemonių“, - sakė R. Kulvinskytė.

Rimantė dar nenusprendė, kaip pasipuoš per vakarėlį.

„Svečiams yra pasakyta, kad jie apsirengtų kuo paprasčiau, nes drabužiai gali prasmirsti dūmais. Žinau, kad Povilas norėtų, jog apsirengčiau jo dovanotą suknelę. Bet man gaila naują drabužį panaudoti mėsainių kepimo vakarėliui“, - kalbėjo televizijos laidų vedėja.

Rimantė džiaugiasi, kad mylimasis ją nuolat stebina ir lepina.

Gimtadienio rytmetį Povilas atsikėlė anksčiau, kad sužadėtinei paruoštų pusryčius – kavą su karštais pyragaičiais.

„Pavaišinęs pusryčiais Povilas džiaugiasi mano gimtadieniu ir dabar mane juokais močiute vadina. Sakė, kad šiandien turi teisę mane taip vadinti. Todėl, kad pasenau. Mano draugas žino, kad gimtadienio nesureikšminu, pompastikos nemėgstu. Tačiau viliuosi, kad vakare dar gausiu gėlių“, - nusijuokė Rimantė.

Povilas net prikeltas vidury nakties pasakys, kokias gėles Rimantė labiausiai mėgsta.

Televizijos laidų vedėjos širdis apsąla nuo tulpių.

Daugiau kaip prieš metus Povilas savo širdies damai paruošė neeilinę staigmeną – ant rankos išsitatuiravo raudoną širdį, mylimosios vardą ir septynias baltas tulpes. Septyni – laimingas Rimantės skaičius.

„Iš draugų jokių dovanų neprašiau. Pasakiau, kad atsineštų maisto ir viskas. Draugės dažnai sako, kad nežino, ką man nupirkti, bijo neįtikti mano skoniui. Todėl ir nereikia žmonių be reikalo varginti. Padarysime namuose „žiburėlį“, kaip mokykliniais laikais, ir bus puiku. Šiandien graži diena, o aš nesitikėjau, kad nutirps sniegas iki mano gimtadienio“, - laiminga kalbėjo R. Kulvinskytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.