K. Ivanovos mitybos įpročiai, leidžiantys išsaugoti lieknas kūno formas

Buvusi grupės „ŠarkA“ narė ir grožio studijos „Kristina“ vadovė Kristina Ivanova (25 m.) nulipusi nuo scenos net neketina mažiau rūpintis savo išvaizda. Sportas ir sveika mityba jau seniai tapo jaunos moters svarbia gyvenimo dalimi. Būtent todėl liekna šviesiaplaukė nesuka galvos, kad vasaros sezonas jau čia pat – su bikiniu paplūdimyje Kristina jausis puikiai.

Prieš kelerius metus pakeitusi savo gyvenseną ir mitybos įpročius, Kristina atrodo nepriekaištingai. Lieknos ilgos kojos ir siauras liemuo nelieka nepastebėtas ir šalies dizainerių.<br>V. Balkūno ir R. Neverbicko nuotr.
Prieš kelerius metus pakeitusi savo gyvenseną ir mitybos įpročius, Kristina atrodo nepriekaištingai. Lieknos ilgos kojos ir siauras liemuo nelieka nepastebėtas ir šalies dizainerių.<br>V. Balkūno ir R. Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-04-19 09:43, atnaujinta 2018-03-08 01:00

K. Ivanova pastebi, kad vos tik sniegas pradeda tirpti, į sporto klubus plūsta moterys ir merginos, ketinančios susigrąžinti prarastas dailias kūno formas. Juk nė vienai damai nepatiktų, kad per lengvo audinio suknelę šviestų pilvo riebalų rinkės.

„Sportuoti reikia visus metus, o ne tik atėjus šiltajam sezonui. Ilgai nesportavusios moterys iškart gauna didelį fizinį krūvį, o tai nėra labai gerai“, - įsitikinusi K. Ivanova.

Prieš kelerius metus pakeitusi savo gyvenseną ir mitybos įpročius, Kristina atrodo nepriekaištingai. Lieknos ilgos kojos ir siauras liemuo nelieka nepastebėtas ir šalies dizainerių.

Drabužių kūrėjas Liutauras Salasevičius jau ne vienerius metus K. Ivanovą kviečia pristatyti savo kolekcijas. Vilkėdama dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurtais apdarais Kristina taip pat žengė podiumu.

„Valgau viską, išskyrus tuos produktus, kurių nemėgstu – paprikų, svogūnų ir česnakų. Šias daržoves mano skrandis sunkiai virškina. Tiesa, kepintus svogūnus galiu valgyti. Niekada nevalgau lietinių su bananais. Neskanu.

Esi mėgėja ir lietuviškos, ir azijietiškos virtuvės patiekalų. Valgau penkis kartu per dieną nedidelėmis porcijomis, o maistą stengiuosi gaminti namuose“, - portalui lrytas.lt sakė Kristina.

Moteris nuo šių metų sausio mėnesio nevalgo mėsos. Vegetare Kristina nenutarė būti, tačiau pats organizmas žiemai besibaigiant jos nereikalavo. Kaip pati K. Ivanova tvirtino, žiemos metu mėsos atsivalgė su kaupu, todėl dabar organizmas nori nuo jos pailsėti. Mėsą Kristina keičia jūrų gėrybėmis, žuvimi. Daugiau pradėjo vartoti pieno produktų.

Nors prieš kelerius metus Kristina svėrė keliais kilogramais mažiau, dabar savo kūno svorį vadina idealiu. Būdama dar liesesnė moteris sau nepatiko.

„Metai buvo labai aktyvus, kūnas patyrė didelį fizinį krūvį. Dalyvavau šokių projekte, „Mis Lietuva“ konkurse, įvairiuose filmavimuose, koncertavau su grupe ir studijavau universitete. Tuomet svėriau mažiau, tačiau sau nepatikau.

Dabartinis svoris mane tenkina ir džiugiu, kad jis jau kurį laiką nekinta. Vadinasi, maitinuosi teisingai. Žinoma, tai nereiškia, kad visada atrodysiu taip, kaip dabar. Amžius daro savo, kinta hormonų veikla. Moters organizmas ruošiasi kūdikio gimimui. Sako, kad 27-28 metai moteriai – pats tinkamiausias amžius susilaukti kūdikio“, - kalbėjo K. Ivanova.

Kristina patikino, kad priaugusi 5-7 kilogramus dėl to labai neišgyventų. Svarbiausia jaustis sveikai, būti geros nuotaikos ir nesivaikyti standartų. Kaip pati moteris sakė, ne visoms lemta turėti modelio kūną.

„Svarbu, kad nebūtų vartojama per daug riebalų. Jie kenkia viskam, sutrinka organizmo veikla. Linkiu moterims nesivaikyti grožio standartų. Juk būtų niekam neįdomu gyventi pasaulyje, kuriame žmonės yra vienodi“, - nusišypsojo Kristina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.