A. Tapinas ryžosi plaukus nusidažyti žaliai

Žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas Andrius Tapinas laikosi duoto žodžio. Šios savaitės pradžioje socialiniame tinkle „Facebook“ išplatinęs žinutę, kad jeigu jo įrašas per valandą surinks tūkstantį patiktukų (angl. like), laidoje „Pinigų karta“ žiūrovai jį išvys plaukus nusidažiusį žaliai. Panašu, kad žurnalistas iš tiesų tesėjo savo pažadą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:59 AM

„Kai dažė, tai buvo labai viltinga žalia, bet po to, matyt, plaukai ėmė priešintis tai pavasariškai vilčiai“, - toks užrašas ir jo paties nuotrauka, kurioje A. Tapinas įamžintas žaliais plaukais, atsirado jo socialinio tinklo paskyroje.

Paviešinta nuotrauka iškart sulaukė daug komentarų ir patiktukų. Daugelis A. Tapino gerbėjų socialiniame tinkle „Facebook“ sveikino Andrių už drąsą.

Kiek anksčiau A. Tapinas savo gerbėjams leido suprasti, kad jau sėdi kirpėjo kėdėje, nes jo paskyroje atsirado užrašas: „Visada sakiau, kad žalia – tai vilties spalva. Jaučiuosi labai viltingas.“

Portalui lrytas.lt A. Tapinas po lažybų sakė, kad jam buvo įdomi žmonių reakcija. „Esu aktyvus socialinių tinklų vartotojas, dažnai dalijuosi įvairia informacija. Paprastai į įdomesnius mano įrašus sureaguoja 500-600 žmonių, todėl ir šįkart tikėjausi kažko panašaus. Galvojau, kad pralaimėsiu, galbūt todėl taip drąsiai ir pasiryžau šiam žingsniui“, – juokėsi televizijos laidų vedėjas. Tačiau jo įrašas sulaukė tūkstančių patiktukų per labai trumpą laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.