Baikerių sezono atidaryme dalyvavo ir baleto šokėjas N. Juška

Baleto primarijus Nerijus Juška jau antrą pavasarį kaip didžiulės šventės laukia šiltų orų. Man jau antrą sezoną atšilus vyras iš automobilio persėda ant motociklo. Šiandien Nerijų buvo galima išvysti ir didžiojoje baikerių šventėje – motociklininkų sezono atidaryme Vilniaus Vingio parke.

Šiandien Nerijų buvo galima išvysti ir didžiojoje baikerių šventėje – motociklininkų sezono atidaryme Vilniaus Vingio parke.<br>V. Ščiavinskas
Šiandien Nerijų buvo galima išvysti ir didžiojoje baikerių šventėje – motociklininkų sezono atidaryme Vilniaus Vingio parke.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

May 4, 2013, 11:36 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:28 AM

„Jaudinausi, kad tik būtų geras oras, kad tik lietus nesugadintų smagios nuotaikos. Tačiau viskas gerai, kas yra gerai“, – šypsojosi baleto meistras.

Nerijui smagu važiuoti motociklais minioje. Anksčiau, kai pats nevairuodavo šios dviratės transporto priemonės, vyras visada vykdavo pasižiūrėti į baikerių kolonas. Tuomet stovėdamas ant šaligatvio tik pavarvindavo seilę, įsivaizduodamas, kaip pats norėtų patirti tą bendrystės jausmą.

Baleto šokėjui įdomu apžiūrėti ir kitus – galingesnius ir prabangesnius motociklus. Mat jo plieninis žirgas – gana paprasto modelio „Kawasaki“.

Vasarą, kai geras oras, Nerijus pamiršta automobilį.

„Motociklu ne tik smagiau važiuoti, bet ir patogiau – kur kas lengviau įveikiamos spūstys. Rekordų kol kas nesiekiu – sukiojuosi Vilniuje. Toliausiai esu nuvažiavęs iki Trakų“, -–pasakojo N.Juška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras