Vilniaus rotušėje žinomos moterys pademontravo raudonų suknelių kolekciją

Lietuvos širdies asociacija (LŠA) jau trečius metus Lietuvoje įgyvendina kampaniją „Raudona suknelė“, kuria siekia atkreipti visuomenės dėmesį į širdies ir kraujagyslių ligas, kaip patį didžiausią moterų žudiką. Trečiadienio vakarą Vilniaus rotušėje vyko išskirtinis renginys, kuriame dalyvavo būrys iniciatyvių šią akciją palaikančių moterų.

Renginio akimirka.<br>T. Bauras
Renginio akimirka.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2013, 9:03 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:08 PM

Specialiame renginyje buvo galima išgirsti aktualius žinomų Lietuvos moterų ir kardiologų pranešimus apie širdies ligų pavojų kiekvienos moters gyvybei. Čia buvo pristatytos raudonos spalvos salono „Angelo Mio“ vakarinių suknelių kolekcijos, kurią demonstravo garsios moterys, tokios kaip Daiva Tamošiūnaitė, Aistė Pilvelytė, Evelina Sašenko, Kristina Zmailaitė, Eglė Juozapaitienė, Ieva Juozapaitytė, Jovita Duknauskė, Donalda Meiželytė, Danutė Elzbergienė, Ernesta Elzbergaitė, Daiva Janulaitytė-Gunther.

Kolekcijos pristatymo metu gyvai grojo Lietuvos valstybinio pučiamųjų instrumentų orkestro „Trimitas“ trimitininkas Vladimiras Školnyj. Be jo taip pat buvo galima išgirsti Eglę Juozapaitienę, Ievą Juozapaitytę, Kristiną Zmailaitę, Donaldą Meiželytę, Rasą Juzukonytę, Eveliną Sašenko ir Vygantą Kazlauską, Aistę Pilvelytę ir Romą Bubnelį, džiazo pianistą Paulių Zdanavičių, moterų vokalinį ansamblį „Eglė“.

Renginį vedė žinoma aktorė Nijolė Narmontaitė.

„Raudona suknelė“ – tai tarptautinė švietėjiška informavimo kampanija, skirta moterų širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai. Šios kampanijos simbolis yra raudona suknelė – tai universalus moterų sveikatos, gyvybės ir dinamiškumo simbolis, o šiuo atveju, tai ir raudonas pavojaus signalas.

Kampanijos svarbiausia žinutė skelbia: raudona suknelė. Tai ne tik puošnus drabužis, tačiau tai – ir raudonas pavojaus signalas. Suknelė - tai tarptautinė moters įvaizdžio dalis, o raudona spalva simbolizuoja sveikatą, gyvybę ir dinamiškumą bei atkreipia dėmesį į pavojų moters gyvybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.