R. Šakalytė ir V. Jakovlevas laukiasi pirmagimio

TV3 žinių vedėja Renata Šakalytė netrukus taps mama. Praėjusių metų gegužę su mylimuoju Viktoru Jakovlevu aukso žiedus sumainiusi žurnalistė laukia gandrų. Ir nors pati R. Šakalytė nėštumą kol kas slepia ir fakto apie būsimą kūdikį patvirtinti nenori, sutuoktinių artimieji prasitarė, kad ji tikrai laukiasi, o poros šeimos nariai ir ir bičiuliai su nekantrumu laukia šeimos pagausėjimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2013, 1:11 PM, atnaujinta Dec 27, 2021, 2:06 PM

Jau liepos mėnesį R. Šakalytė turėtų išeiti motinystės atostogų. TV3 atstovė spaudai sakė, žinių tarnybos vadovas Sigitas Babilius taip pat neslėpė fakto, kad netrukus teks ieškoti kuo pakeisti dabartinę vedėją. Pasak jo, televizijoje dirba ne vienas profesionalus darbuotojas, todėl pamaina R. Šakalytei tikrai atsiras. Tiesa, apie konkrečias pavardes jis dar nenori kalbėti.

Vos prieš kelias savaites R. Šakalytė vedė Nacionaliniame operos ir baleto teatre vykusį televizijos dvidešimtmečio renginį. Tuomet ji vilkėjo plačią raudoną suknelę, kuri paslėpė jos ryškėjantį pilvuką.

Iki vestuvių pora draugavo septynerius metus, o amžiną meilę vienas kitam prisiekė Vilniaus Bernardinų bažnyčioje. Ypatingai progai tuomet pasirinko Egidijaus Rainio siūtą suknelę. Po vestuvių mylimieji medų kopinėjo Gruzijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.