N. Bunkė gimtadienio proga K. Nemycko palinkėjo kuo greičiau susilaukti atžalų

Prieš savaitę savo 33-ąjį gimtadienį šventusi Katažina Nemycko atskleidė dar keletą itin intriguojančių detalių. Populiarios merginų grupės „Pop Ladies" narė pasipasakojo, jog iš merginų dovanų gavo fotosesiją, pas vieną geriausių Lietuvos fotografių Rasą Kijakauskienę, turinčią simbolizuoti naują moters gyvenimo etapą – šeimos sukūrimą bei atžalų atsiradimą. Bendrų vaikų su kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi, nuoširdžiai linkėjo ir buvusi jo žmona Natalija Bunkė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2013, 8:43 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:56 AM

„O kas čia keisto, auginu savo vaiką ir žinau koks tai džiaugsmas, Deivydui ir Katažinai linkiu tą jausmą patirti, esu tikra jiedu bus labai geri tėvai – matau tai iš jų bendravimo. Jiedu tvirta pora, laikas judėti toliau“ – sakė beveik dvejų metukų Kristupą auginanti moteris. Natalija pridūrė, jog dar mieliau sušoktų poros vestuvėse, kurių labai tikisi.

„Visos pasitarusios Katažinai nutarėme padovanoti fotosesiją, kurioje ji save galėtų pažvelgti nebe kaip į visur lekiančią, bet moterį pasiruošusią ramiai kurstyti šeimos židinį“ – sakė su krepšininku Simu Jasaičiu ateitį siejanti Oksana Pikul.

Po tokių draugių bei kolegių palinkėjimų pati Katažina sako rimtai susimąsčiusi, jog reikėtų daugiau laiko skirti sau, dažniau pasilepinti. „Ne paslaptis, jog atlikėjai valgo bet ką ir bet kada, neturi jokio miego režimo ir patiria daug streso. Man 33-eji, jau toks amžius, kai norisi matyti save moteriškesnę, gal kokius kotletukus dažniau kepančią ar drabužius lyginančią“ – juokavo jubiliatė. Ji pridūrė, jog labai džiaugiasi kolegių dovanota fotosesija ir su ja dirbusiais specialistais, kurie, moters nuomone, paryškino moteriškiausias jos puses.

Fotosesijos akimirkos bei naujasis Katažinos įvaizdis nuotraukų albume.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.