Šokėjas V. Mackonis taps tėčiu

Profesionalus šokėjas ir grupės „Džentelmenai“ narys Vytautas Mackonis rudenį taps tėčiu. Praėjusių metų liepą su mylimąja Natalija susituokęs šokėjas su nekantrumu laukia šeimos pagausėjimo.

Natalija ir Vytautas Mackoniai laukia šeimos pagausėjimo.<br>LNK
Natalija ir Vytautas Mackoniai laukia šeimos pagausėjimo.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

May 22, 2013, 6:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:01 AM

Anot V. Mackonio, kūdikis planuotas ir labai laukiamas. Vis dėlto žinia apie Natalijos nėštumą Vytautui tapo tikra staigmena. Prieš skrydį į Airiją, kur Vytautas koncertavo kartu su „Džentelmenais“, V. Mackoniui žmona įteikė dovaną – nuotrauką iš echoskopijos procedūros.

„Be abejonės po šios žinios buvo labai sunku susikaupti, ypač pirmąjį vakarą. Buvo sunku koncertuoti, tačiau pavyko susiimti. Juk negalėjau šios džiugios žinios paversti pasiaiškinimu klausytojams“, – juokėsi V. Mackonis.

Naujienų portalą lrytas.lt šokėjas patikino, kad tris mėnesius besilaukianti Natalija jaučiasi puikiai, per pirmąjį nėštumo laikotarpį neiškilo jokių problemų.

Visai netrukus sutuoktiniai dar kartą apsilankys pas gydytoją. Vytautas tikisi, kad per šį vizitą jie sužinos kūdikio lytį.

„Nors dabar madinga nežinoti kūdikio lyties, mes neketiname tyčia gyventi nežinioje. Jei bus įmanoma, kuo greičiau išsiaiškinsime, kas gims: mergaitė ar berniukas. Tačiau lytis mums nėra labai svarbi. Kas gims, tuo ir džiaugsimės“, – sakė V. Mackonis.

V. Mackonis – profesionalus šokėjas, šokių treneris. Vytautas išgarsėjo 2009 m., kai kartu su verslininke Inga Krukauskiene dalyvavo projekte „Šok su manimi“. Praėjusių metų pabaigoje V. Mackonis kartu su šokėjais Andriumi Butkumi, Dainiumi Dimša ir Tadu Rimgaila sukūrė muzikinę grupę „Džentelmenai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.