„Paslapčių namų“ dalyvis Andrius užpuolė krepšinio teisėją (papildyta)

Buvęs realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvis Andrius Braziulis (30 m.) realiame gyvenime nėra toks ramus, kaip prieš televizijos kameras. Prieš keletą dienų Andrius, žaidęs Vilniaus krepšinio lygos varžybose, įsiuto ant teisėjo ir jį užsipuolė: iškeikė ir ėmė smaugti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2013, 11:36 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:11 AM

Jungtinės Vilniaus krepšinio lygų Drausmės komisijos nutarime rašoma: „MELINGOS KELIŲ“ krepšininkas Andrius Braziulis trečiajame kėlinyje pribėgo prie rungtynių vyr.arbitro Gintaro Mačiulio, plūdosi keiksmažodžiais bei garsiai pareiškė susidorosiąs po rungtynių su teisėju lauke. Vėliau, pripuolęs prie rungtynių vyr. teisėjo Gintaro Mačiulio, čiupo jam už kaklo ir suspaudė – arbitrui pavyko išsilaisvinti. Kadangi buvo panaudota agresija ir smurtas, rungtynės buvo nutrauktos trečiojo kėlinio pabaigoje.“

Dėl tokio elgesio „Paslapčių namų“ dalyvis neteko galimybės metus žaisti krepšinį bet kokiose pirmenybėse.

Pats Andrius tikina, kad tai netiesa. Per „Paslapčių namų“ finalą Agnės Grigaliūnienės paklaustas, kurių galų dalyvavo tose varžybose, Andrius atsakė: „Mes ėjome nugalėti ir nugalėjome. Bet kitaip. Tačiau prie teisėjo aš neprisiliečiau ir jo nesmaugiau. Visa tai melas“.

IT specialistas A. Braziulis išgarsėjo „Paslapčių namuose“, tačiau jis pasiprašė iš projekto išbalsuojamas - norėjo pasipiršti mylimajai Viktorijai. Andriaus paslaptis („Buvau susižadėjęs su striptizo šokėja“) atspėta 26-ąją realybės šou dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.