Šokėjų pora G. ir T. Slausgalviai susilaukė dukrytės

Choreografai, televizijos projektų dalyviai Tomas Slausgalvis su žmona Gintare susilaukė vaikelio – porai gimė dukra. Mergaitė pasaulį išvydo Kaune esančiuose „P. Mažylio gimdymo namuose“.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 29, 2013, 1:44 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:23 AM

Kalbėdamasis su portalu lrytas.lt T. Slausgalvis sakė, kad šiuo metu su žmona yra gimdymo namuose. Paklaustas, kaip jaučiasi Gintarė, vyras tikino, kad jo žmona stipri, tačiau prasitarė, kad po gimdymo moteris jaučiasi pavargus.

„Sunku už Gintarę kalbėti, tačiau jai nėra blogai. Po visų gimdymo vargų gimusi dukrytė atperka patirtas kančias. Gamta daro savo. Pirmos naktys nėra lengvos. Tenka su vaiku miegoti, mažylei reikia šilumos“, - portalui lrytas.lt sakė šokėjas.

Pirmadienio pavakarę „P. Mažylio gimdymo namuose“ gimusiai dukrytei tėveliai suteikė Vakarės vardą. Tai buvo daugiau žmonos sprendimas, kuriam T. Slausgalvis neprieštaravo.

„Vardų sąrašą kartu sudarinėjome, tačiau žmonos idėja buvo mergaitę pavadinti Vakare. Vardas man labai patiko“, - nusišypsojo Tomas.

Vyras tikino, kad žmona ir pirmagimė į namus važiuos penktadienį.

„Skiriasi dukrytės ir mamos kraujo grupės, todėl norėdami užtikrinti vaiko gerovę gydytojai nutarė iki šios savaitės penktadienio Gintarę ir Vakarę laikyti ligoninės palatoje. Tačiau džiugu, kad vaikelis sveikas, todėl galėsime netrukus vykti namo“, - sakė T. Slausgalvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?