Teismas oficialiai išskyrė J. ir R. Anusauskus

Skirtingais keliais nusprendę pasukti Jurga ir Ričardas Anusauskai savo vedybinio gyvenimo istorijoje galiausiai padėjo paskutinį tašką. Ketvirtadienį teismas patenkino jų prašymą ir nutraukė jų santuoką bendru susitarimu, rašo delfi.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:33 AM

Į teismo procesą patys sutuoktiniai neatvyko, jiems atstovavo advokatas. Teismo sprendimas bus priimtas po 30 dienų, todėl pora oficialiai bus laikoma išsiskyrusia tik tuomet.

Su pačia J. Anusauskiene po teismo sprendimo susisiekti nepavyko. R. Anusauskas dar anksčiau portalui lrytas.lt yra sakęs, kad nors šis laikotarpis jo gyvenime – ne pats lengviausias, liūdėti nėra laiko. Vilnietis namuose neužsidaro ir savęs nesigaili – jo akys pradeda degti planuojant keliones, kuriant muziką ir džiaugiantis vyriausios dukters Evelinos laime.

Ji – vienas iš trijų bendrų poros vaikų. Šeimoje taip pat auga sūnūs Mindaugas ir Haroldas.

Keliauti mėgstanti pora drauge aplankė daugiau nei pusantro šimto šalių. Kelionėse užfiksuotas nuotraukas jie yra sudėję į knygas „Toli iš Arti“, „Mandarininė antelė“. Paskutinę drauge išleistą knygą „Azijos dvasia“ jie pristatė vasario mėnesį.

Jurga ir Ričardas yra Lietuvos fotomenininkų sąjungos nariai. Jurgos padaryta nuotrauka iš karnavalo Meksikoje eksponuojama parodoje „Mano geriausias kadras“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.