Buvusiam „Pikaso“ nariui D. Šamrajui dar pusmetį teks vaikščioti pėsčiomis

Buvusiam vaikinų grupės „Pikaso“ nariui Dovydui Šamrajui nepavyko suminkštinti teisėjo širdies ir sutrumpinti laiko, per kurį jis negali vairuoti automobilio. Klaipėdos apylinkės teismas šiandien jo prašymą atmetė.

Buvusio grupės „Pikaso“ nario D. Šamrajaus šešėlis šmėkščioja ir ikiteisminiame tyrime dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis.<br>T. Bauras
Buvusio grupės „Pikaso“ nario D. Šamrajaus šešėlis šmėkščioja ir ikiteisminiame tyrime dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Jun 14, 2013, 3:41 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:00 PM

Pernai spalio 9 dieną už vairavimą neblaiviam D. Šamrajui skyrė 1 tūkst. litų baudą ir atėmė teisę vairuoti transporto priemonę vienerius metus. Atlikėjas buvo sulaikytas rugsėjo 22 dieną, jam nustatytas vidutinis girtumas - 1,33 promilės.

Po pusmečio buvęs dainininkas kreipėsi į teismą prašydamas šį terminą sutrumpinti. Jis aiškino, kad dirba bendrovėse „R.G.Pramogos“ ir „Roruša“, o neturėdamas vairuotojo pažymėjimo negali tinkamai atlikti pareigų.

Atmetęs D. Šamrajaus prašymą teismas konstatavo, kad jis nuo 2007 metų vasario 25 d. iki 2012 metų spalio 9 dienos net penkiolika kartų baustas už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Net tris kartus už tai, kad vairavo neblaivus.

2009-ųjų kovą teismas patikėjo atlikėjo nuoširdžia atgaila ir sutrumpino teisės atėmimo vairuoti laiką, bet po to jis padarė aštuonis Kelių eismo taisyklių pažeidimus ir galų gale vėl įkliuvo neblaivus. Vadinasi, švelnios nuobaudos jam nedaro jokio poveikio.

D. Šamrajui dar pusmetį teks vaikščioti pėsčiam arba naudotis visuomeniniu transportu. Tačiau tai - ne vienintelis nemalonumas. Buvusio grupės „Pikaso“ nario šešėlis šmėkščioja ir ikiteisminiame tyrime dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis.

Įtariama, kad dainininkui buvo skirti kvaišalai, keliavę autobusu aptrintame sportiniame batelyje.

Klaipėdos apskrities policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai operaciją pradėjo praėjusiais metais. Policija gavo žinių, kad maršrutiniu autobusu iš Kauno į Klaipėdą keliauja kvaišalų siuntinys.

Pernai spalio 19 dieną siuntinio į stotį atėjęs pasiimti vyras buvo sulaikytas. Policijoje išvydęs, kas traukiama iš siuntinio dėžutės, vyras tiesiog nustėro. Paaiškėjo, kad jis nė neįtarė, kas yra siuntinyje.

Paimti siuntinį jo paprašė D. Šamrajus. Jis teigė negalįs atvažiuoti į autobusų stotį, nes per ilgai linksminosi vakarėlyje.

Į batų dėžutę buvo sudėti du raudoni gerokai nudėvėti sportbačiai. Viename jų buvo prikišta juodo popieriaus ir dešimt polietileno pakelių su įtartinais baltais milteliais.

Po tyrimo paaiškėjo, kad tai - metamfetaminas. Vėliau Kaune sulaikytas ir šių kvaišalų tiekėjas.

D. Šamrajus savo kaltę šioje istorijoje neigia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.