Krepšininkas R. Seibutis vedė savo mylimąją Dovilę

Krepšininkas Renaldas Seibutis (27 m.) ketvirtadienio popietę susituokė su mylimąja Dovile Eglynaite (25 m.). Iš Šventosios kilęs „Lietuvos ryto“ krepšininkas aukso žiedus su ilgamete drauge sumainė Palangos švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Jun 27, 2013, 5:43 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:39 AM

Jaukioje ceremonijoje dalyvavo tik patys artimiausi poros draugai bei giminės. Prie bažnyčios buvo galima pamatyti ir Renaldo komandos draugus Steponą Babrauską, Janį Blūmą. Pasveikinti krepšininko atvyko „Lietuvos ryto“ treneris Dirkas Bauermannas.

„Ką Dievas sujungė, žmogus teneperskiria", - Šventąjį raštą citavo santuokos sakramento apeigas pabaigęs ir gražią porą palaiminęs kunigas vikaras Sigitas Žilys.

Šiuos dvasininko žodžius į vestuvių iškilmes susirinkę jaunųjų artimieji ir svečiai palydėjo skambiais plojimais ir ovacijomis.

Iš Šventosios kilęs R. Seibutis su savo išrinktąja pasirinko jungtuves gimto miesto bažnyčioje, kurioje viskas buvo sava ir artima.  Vestuvių ceremonijoje net žiedus pašventinęs djakonas Martynas yra buvęs Renaldo klasės draugas.

Renaldo tėvai - 51 metų UAB „Energetikas" bendrosios praktikos slaugytoja Laima Seibutienė ir pagrindinės mokyklos apsaugos darbuotojas Vytautas Seibutis iki šiol gyvena Šventojoje.

R. Seibučiui ir svečiams jau susirinkus bažnyčioje, po keletos minučių jaunąją atlydėjo jos tėvelis 48 metų Pranas Eglynas.  Priekyje puokštę gėlių nešė septynmetis Dovilės pusbrolis Kazimieras.

Santuokos liudytojais buvo R. Seibučio sesuo Panevėžyje gyvenanti Jurgita Virkštienė su vyru Mantu.

Suteikus santuokos sakramentą ir pasibaigus vestuvių ceremonijai iš bažnyčios išėjusi nauja šeima buvo apipilta žiedlapiais.

„Ko tokie susikaustę?  Juk mano vestuvės, ne jūsų", - rimtai nusiteikusius svečius išjudino R. Seibutis.

Tarp jaunuosius sveikinusių svečių buvo „Lietuvos ryto" krepšinio komandos treneris Dirkas Bauermannas su žmona Stefani, keletas "Lietuvos ryto" krepšininkų.

Gėlių puokštę buvusiam šventojiškiui įteikė ir Palangos bendruomenės vardu porą pasveikino atvykęs kurorto meras Šarūnas Vaitkus, bei savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Bronius Martinkus.

Vėliau apie pusšimtis svečių patraukė į klebonijos kiemą, kuriame vaišinosi šampanu ir vaisiais.

Čia buvę jaunosios tėvai - 48 metų UAB „Edrija" kabelių montuotojas Pranas Eglynas ir mama 48 metų Klaipėdoje esančios „Maxima" parduotuvės kokybės ir kainų kontrolierė Virginija papasakojo, kad vienturtė duktė Dovilė su būsimu vyru viename Klaipėdos bare atsitiktinai susipažino prieš trejus metus.

Tą kartą į susitikimą atėjo Dovilė su drauge, kurią lydėjęs vaikinas buvo Renaldo pažįstamas.  Merginą pamatęs Renaldas draugo paklausė: "kas ta graži mergaitė?".

Nuo to laiko pora nebesiskyrė.

M. Romerio universitetą baigusi Dovilė dabar gyvena Vilniuje ir dirba Vilniaus nacionaliniame kraujo centre juriste.

Jaunųjų Seibučių šeima sakė, kad medaus mėnesį praleis Lietuvoje, o kur gyvens ateityje, priklausys nuo to, kurios šalies komandoje žais Renaldas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.