„Mis Lietuva 2013” dalyvėms surengta pirmoji fotosesija

Penkiolika „Mis Lietuva 2013” finalisčių jau pradėjo pirmuosius pasiruošimo konkursui darbus. Gražuolėms buvo surengta pirmoji fotosesija, kurios metu merginos prieš fotoobjektyvą demonstravo savo pozavimo įgūdžius.

Gražuolėms buvo surengta pirmoji fotosesija, kurios metu merginos prieš fotoobjektyvą demonstravo savo pozavimo įgūdžius.<br>D. Umbrasas
Gražuolėms buvo surengta pirmoji fotosesija, kurios metu merginos prieš fotoobjektyvą demonstravo savo pozavimo įgūdžius.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2013, 6:28 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:24 AM

Nors kai kurios konkurso „Mis Lietuva 2013” dalyvės su profesionaliu fotografu dirbo pirmą kartą, fotostudijos „Pix studija“ meistrai jas gyrė už mokėjimą atsipalaiduoti prieš kameras.

Pasiruošimas fotosesijai prasidėjo ankstų penktadienio rytą. Merginos viena po kitos vyko gražintis į grožio centrą „KristiAna“. Profesionalios vizažistės ir kirpėjos merginoms darė makiažus ir šukuosenas.

Surengtoje fotosesijoje dalyvės atsiskleidė visu gražumu. Ilgakojės gražuolės vilkėjo tik „Etam" maudymosi kostiumėliais ir  pasipuošė „Tibro" papuošalais, todėl dar labiau išryškino tobulus savo kūnus.

Dėl karūnos šiais metais rungsis Karolina Augutytė, Miglė Blinkevičiūtė, Solveta Bružaitė, Simona Burbaitė, Kamilija Čepaitytė, Rūta Dikaitė, Monika Mauručaitė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Greta Plaušinytė, Vaiva Rezgytė, Vilmantė Simanavičiūtė, Viktorija Vaičaitė, Justina Steponavičiūtė, Dovilė Žilinskytė ir Eglė Žukaitytė.

Rugpjūčio 15 dieną įspūdingą grožio konkursą iš Palangos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Naujienas apie pasiruošimą  konkursui „Mis Lietuva 2013“ sekite portale www.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.