Muzikos festivalio „Tamsta muzika“ rengėjas neria į galingų motociklų verslą

Ką tik pasibaigusio penktojo „Tamsta muzika“ festivalio organizatoriai ruošiasi naujam projektui – kitą savaitę bus atidarytas vienintelis Lietuvoje „Harley - Davidson“ motociklų salonas. Šios idėjos autoriai – „Tamsta muzika“ festivalio sumanytojas, „Poliarizuotų stiklų“ muzikantas, motociklų mylėtojas, fizikas pagal išsilavinimą Arvydas Skernevičius bei jo sūnūs Petras ir Jonas.

A. Skernevičius su sūnumis nusprendė pomėgį važinėtis "Harley - Davidson" motociklais paversti verslu.<br>V. Balkūnas
A. Skernevičius su sūnumis nusprendė pomėgį važinėtis "Harley - Davidson" motociklais paversti verslu.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2013, 7:57 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:24 PM

„Pats jau ne vienus metus priklausau H.O.G („Harley owners group“) klubui, „Harley - Davidson“ motociklais esame apkeliavę ne vieną šalį. Lietuvoje jais važinėja per tūkstantį žmonių, tad nusprendėme, kad salonas bus labai reikalingas. Be to, Lietuva buvo vienintelė šalis Europos Sąjungoje, neturinti „Harley - Davidson“ salono ir serviso“, - pasakoja A. Skernevičius.

Čia bus galima įsigyti ne tik naujausius „Harley - Davidson“ motociklus, įvairius aksesuarus, specialią aprangą, bet ir susitvarkyti jau turimą šios firmos motociklą – bus teikiamos serviso paslaugos.

Daugelis bijosi didelės šių motociklų kainos, tačiau Arvydas patikina, kad tai tikrai nėra itin brangus malonumas – nauji „Harley - Davidson“ motociklai kainuos nuo 28 tūkstančių litų.

„Harley - Davidson“ – viena seniausių ir stabiliausių įmonių pasaulyje, šiemet jai sukako 110 metų ir jų gerbėjų skaičius vis didėja. Įvairiose šalyse veikia H.O.G klubai, Lietuvoje jam priklauso per 60 žmonių nuo dvidešimties iki šešiasdešimties metų amžiaus, yra ir važiuojančių moterų, kurios čia pagarbiai vadinamos „Harley ladies“.

„Mūsų klubas - didžiausia pasaulyje motociklininkų bendruomenė, kviečianti dalyvauti motojudėjime ir šeimos narius. Bent kelis kartus per metus vykstame į ilgas keliones. Esame važiavę nuo Lietuvos iki Sicilijos ir atgal, išmaišę visą Ispaniją, išbandę maršrutą Turkija - Sirija - Libanas. O šiais metais pavasarį buvome Romoje, kur vyko „Harley - Davidson“ 110-ies metų minėjimas“, - pasakoja A. Skernevičius.

Be to, klubo nariai dukart per metus labdaros tikslais lanko vaikų namus. A. Skernevičius sako, kad susitikimo metu vaikus labiau domina ne žaislai ir dovanos, o galimybė pasivėžinti metaliniu žirgu.

Atidarymo metu per visą miestą iki salono suvažiuos H.O.G klubo nariai. Pakviestas sudalyvauti ir motociklams neabejingas bei pats šią transporto priemonę vairuojantis kunigas, kuris prieš 5 metus šventino Vilniaus H.O.G klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.