Su mylimuoju susituokė Seimo nario V. Juozapaičio dukra Ieva

Jauniausia Seimo nario, operos solisto Vytauto Juozapaičio dukra Ieva Juozapaitytė (21 m.) po ketverių metų draugystės ištarė „taip“ mylimajam Donatui Paruliui.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-07-20 17:00, atnaujinta 2018-03-02 21:17

Valdininkas Donatas ir Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje dainavimą studijuojanti Ieva santuoką įteisino Vilniuje esančioje Lietuvos kariuomenės Šv. Ignoto bažnyčioje.

Vyras būsimos žmonos suknelę išvydo tik ceremonijos metu. Ieva vestuvinį apdarą nuo Donato slėpė. Mergina laikėsi tradicijų ir suknelės sužadėtiniui nerodė iki ceremonijos pradžios.

Jaudulys dėl šventės Ievos nekaustė – nuo sužadėtuvių praėjo pusantrų metų, todėl vestuvių puotai buvo kruopščiai pasiruošta.

Organizuodama vestuves pora išsivertė be vestuvių planuotojos pagalbos. Didžiausios talkininkės ruošiantis šventei buvo jaunosios seserys Vaida ir Vaiva bei mama Eglė. Būtent mamos padedama ji išsirinko ir jaunosios suknelę.

„Vestuvinės suknelės paieškos ilgai neužtruko, mama padėjo ją išsirinkti. Galima sakyti, kad suknelė pati mane susirado. Atrodysiu lyg princesė – vilkėsiu labai gražią tradicinę baltos spalvos pūstą suknelę“, - portalui lrytas.lt prieš mažiau nei mėnesį yra sakiusi mergina.

Vestuvių puota  -  nemaža, nors joje dalyvavo tik giminės ir artimiausi draugai. Gerų bičiulių Ieva ir Donatas turi išties daug, todėl prie šventinio stalo sėdo visa svita.

Medų šeima kopinės už Atlanto. Keliaus po Jungtines Amerikos Valstijas – ten gyvena poros draugai.

Portalui lrytas.lt I. Juozapaitytė sakė, kad šeimos pagausėjimo greitu metu neplanuoja. Pirmiausia reikia pabaigti mokslus, o tada jau bus galima pagalvoti ir apie vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.