Reklamos klipe Hamletą su kiaušiniu suvaidinęs A. Mamontovas: „Gavau E. Nekrošiaus leidimą“

„Būti ar nebūti?“ - šį klausimą Eimunto Nekrošiaus spetaklyje „Hamletas“ dainininkas Andrius Mamontovas yra ištaręs šimtus kartų. Dainininkas įrodė, kad jam netrūksta saviironijos – ketvirtadienį internete paplito reklamos klipas, kuriame jis, įsijautęs į Hamleto vaidmenį, rimtai svarsto – kepti kiaušinį ar virti.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 25, 2013, 8:08 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:43 PM

Radijo stočiai „LRT Klasika“ sukurto klipo scenarijus šmaikštus – ryte pabudusi mergina savo namų svetainėje pamato A. Mamontovą, kuris sprendžia dilemą dėl kiaušinio.

Spektaklyje „Hamletas“ dainininkas vaidina jau 16 metų. Atrodo, kad šio spektaklio gyvavimas artėja prie pabaigos – šįmet buvo pranešta, kad Kaliningrade įvykęs „Hamleto“ parodymas yra paskutinis už Lietuvos ribų.

"Filmuotis patiko, manau, jog idėja puiki. Dar nė nemačiau galutinio rezultato. Prieš sutikdamas filmuotis pasakiau, kad kūrėjai turi būtinai gauti E. Nekrošiaus leidimą tokiam sumanymui. Režisierius leido", - lrytas.lt sakė šiuo metu užsienyje viešintis A. Mamontovas.

Radijo reklama su A. Mamontovu – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.