Modelis V. Grikšaitė-Česnauskienė ir dainininkė Atlanta – prieš ir po makiažo

Atlikėja Elena Puidokaitė-Atlanta, „Mis Lietuva 2002“, modelis Vaida Grikšaitė-Česnauskienė ir renginių organizatorė Laura Tamulaitytė puikiai atrodo ir ką tik išlipusios lovos – žavioms moterims visai nebūtinas storas sluoksnis pudros ir ryškūs lūpų dažai. Tačiau Elena, Vaida ir Laura atviros – naujausiomis makiažo tendencijomis jos domisi, o pasidažiusios jaučiasi gražesnės. Nieko stebėtino, daugelis moterų pasakytų tą patį.

Dainininkė Atlanta ir modelis V. Grikšaitė-Česnauskienė (dešinėje) po makiažo.<br>T. Bauras
Dainininkė Atlanta ir modelis V. Grikšaitė-Česnauskienė (dešinėje) po makiažo.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-01 14:25, atnaujinta 2018-03-02 11:14

Iš pat ankstyvo ryto dainininkė Atlanta, modelis V. Grikšaitė-Česnauskienė ir renginių organizatorė L. Tamulaitytė įdėmiai klausėsi grimo meistrės Jolantos Sargautytės pasakojimų apie „Avon“ kosmetikos linijos rudens makiažo tendencijas. Grožio namuose „Alondž“ vizažo žinovė moterims dalijo patarimus, kaip tinkamai paryškinti savo veido bruožus.

Elenos, Vaidos ir Lauros makiažų tipai

Romantiškas griežtumas. Būtent taip J. Sargautytė įvardijo Laurai atliktą makiažą. Lūpos sodrios, akys paryškintos sidabro spalvos, pilkais ir šlapio asfalto akių vokų šešėliais. Pasidabinus tokiu makiažu drąsiai galima eiti ne tik į pasimatymą, bet ir tiesiu taikymu pas viršininką į kabinetą svarbiam pokalbiui.

Žaisminga elegancija. Elenai vizažo meistrė parinko vandenyno atspalvio akių vokų šešėlius. Akcentas – akys. Lūpos blizgios, tviskančios, tačiau ne ryškios. Su tokiu makiažu tinka pasirodyti verslo susitikimuose. Kaip sakė J. Sargautytė, tokio tipo makiažas skirtas moteriai, kuri žino, ko nori iš gyvenimo.

Urbanistinis siautulys. Padūmavusių akių makiažas karaliauja jau daugiau nei trejus metus. Nedrįstančioms naudoti tamsiai pilkų akių vokų šešėlių, makiažo meistrė pasiūlė alternatyvą. Tam puikiai tiks ir visi rudi atspalviai. Lūpas vizažistė taip pat siūlo dažyti sodriai.

J. Sargautytė sakė, kad šį rudenį ir žiemą profesionalai siūlo baklažano, raudonos ir violetinės spalvų lūpų dažus.

Lūpų dažų spalvų paletė - „agresyvi“ ir „aštri“.

„Moterys labai dažnai pamiršta skaistalus. Tai makiažo priemonė, kuri suteikia odai gaivumo, skaistumo. Tai būtinas atributas kontorose dirbančioms damoms“, - įsitikinusi J. Sargautytė.

„Mis Lietuva 2002“ V. Grikšaitė-Česnauskienė žvilgtelėjusi į veidrodį liko sužavėta meistrės darbu. Atliktas makiažas moteriai patiko, tačiau kalbėdamasi su portalu lrytas.lt Vaida sakė, kad pati sau piešdama veidą akcentuoja akis, o lūpas palieka natūralias.

„Eidama į vakarėlį paryškinu akis ne tik akių vokų šešėliais, bet ir priklijuojamomis blakstienomis. Buvau susigundžiusi jas prisiauginti, tačiau po kurio laiko blakstienas nusiėmusi jaučiausi išties negerai. Dabar tik progomis jomis pasipuošiu. Galvodama, kuo paryškinti lūpas, mieliau renkuosi iš matinių ir prigesintų atspalvių gamos“, - pasakojo Vaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.