„Mis Lietuva 2013“ dalyvė M.Mauručaitė: „Labai savimi pasitikiu ir laikau save gražia“

Aš esu Monika Mauručaitė, Suvalkijos lygumų mergaitė. Gal skambės truputį įžūlokai, tačiau labai pasitikiu savimi ir laikau save gražia mergina. Mano nuomone, pasitikėjimas savimi yra raktas į sėkmę. Draugai žino, jog esu lyg vėjas, nes manęs pilna visur. Nors pačių pačiausių ratas nedidelis, tačiau nėra nieko geriau už laiką praleistą su tikrais draugais, šeima.

Finalininkė M.Mauručaitė.<br>"Pixstudija" nuotr.
Finalininkė M.Mauručaitė.<br>"Pixstudija" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Mauručaitė

Aug 11, 2013, 5:00 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:37 AM

Mėgstu tiek aktyvų, tiek pasyvų laisvalaikį. Suvokiu, kokia brangi kiekviena diena, minutė, sekundė praleista su brangiais žmonėmis. Juk kartais taip nutinka, jog gyvenimas baigiasi, atrodo, net neprasidėjęs. Savo gimtojo miesto kolegijoje studijuoju socialinį darbą. Galbūt tai nėra mano tikrasis pašaukimas, tačiau džiaugiuosi būdama tarp nuostabių žmonių, kurie kasdien mums parodo, kokie svarbūs mūsų gyvenimuose yra aplinkiniai, ir kad ne tik mes esame svarbiausi pasaulyje.

Taip pat daug įdomių, veiklių ir tikrai vertų skambaus epiteto „AUTORITETAS“ žmonių sutikau konkurse „Mis Lietuva 2013“. Kasdienės treniruotės ir repeticijos vargina, tačiau veda mus tikslo link. Galbūt tai vienintelė proga gyvenime, todėl norisi pasiimti kuo įmanoma daugiau. Tai potyriai, pamokos ir prisiminimai, kurie išliks visam gyvenimui. Merginoms svarbus pagrindinis titulas, tačiau vien dalyvavimas čia yra didelis pasiekimas, didelis žingsnis į priekį, didelis pripažinimas pačių gražiausių merginų šalyje. Žinote, norėdami būti pačiais geriausiais, turime padaryti viską, kas yra mūsų valioje. Šiuo klausimu šimtu procentų sutinku su Andrew Lou Vickery žodžiais: „Trys trumpi žodžiai apibūdina tai, kas iškelia sėkmingus lyderius iš minios: DAR ŠIEK TIEK. Jie visi padarė tai, ko iš jų tikimasi, ir DAR ŠIEK TIEK.“ Manau, kiekviena mergina būtent taip ir elgsis, taigi, jei manote, jog esu verta „Mis Lietuva 2013“ titulo, prašau jūsų palaikyti mane. Padėkite man įrodyti, jog pirmą kartą konkurso istorijoje Lietuvai reikia taisyklingiausiai kalbančios „misės“ iš Suvalkijos.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.