Po skyrybų – atgal į mylimojo glėbį

Sakoma, kad sena meilė nerūdija. Tai kuo puikiausiai įrodė dainininkas Stanislovas Stavickis-Stano, susitaikęs su buvusia žmona Indre. Tiesa, išardytą šeimos lizdą bandė atstatyti ne vienas garsus lietuvis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 4:30 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:55 PM

Po paklydimų ir savęs ieškojimų pas buvusią žmoną sugrįžo ir dainininkas Donatas Baumila-Dūnis. Grupės „Kastaneda“ nario ir jo buvusios žmonos Dainės Baumilės istorija daugeliui primena muilo operos scenarijų.

Jiedu išsiskyrė, kai Donatas įsimylėjo šokėją Rasą Židonytę, su kuria dalyvavo televizijos projekte „Kviečiu šokti“. Prieš metus su R. Židonyte susipažinęs D.Baumila su ja sutiko didžiąsias žiemos šventes – Londone pasitiko Naujuosius 2013 metus. Netrukus po to įvyko Donato ir jo žmonos Dainės skyrybos. Kai jau visi tikėjosi Rasos ir Donato sužadėtuvių, vyras paliko ir ją – suprato, kad nori atnaujinti santykius su buvusia žmona.

Dainė ir Donatas vėl bando kurti šeiminę laimę kartu. Vyras atsikraustė į jos butą Vilniaus Santariškių rajone. Susitaikęs su buvusia žmona Donatas pristatė naują dainą prasmingu pavadinimu „Pabudau“.

Pernai įvyko dar vienos skandalingos skyrybos, po kurių sekė susitaikymas. Praeityje garsaus krepšininko Gintaro Einikio žmona Jurgita atvirai visai Lietuvai pasakojo, kad jos vyro vieta – kalėjime. „Labai gailiuosi, kad ištekėjau už Gintaro. Kažkada jis buvo garsus ir talentingas krepšininkas, o dabar – degradavęs valkata ir padugnė“, – dar pernai sakė ji.

Tačiau nepraėjus nė mėnesiui po šių Jurgitos žodžių, skandalingais tarpusavio santykiais pagarsėjusi pora vėl buvo kartu.

„Aš myliu savo žmoną, ji – mano vaiko mama. Aš visą gyvenimą ją mylėsiu“, – tada sakė G.Einikis.

Tačiau ne visoms poroms pavyko iš naujo įkurti šeimos židinį. Dar šių metų rugpjūtį dizainerė Daiva Urbonavičiūtė išsiskyrė su reklamos kūrėju Skomantu Janoniu.

Sutuoktiniai kartą jau buvo išsiskyrę. Prieš kelerius metus S.Janonis buvo išėjęs pas kitą moterį, tačiau netrukus Daiva ir Skomantas susitaikė.

„Manau, kad Dievas sunkumų naštą uždeda tiems, kurie gali juos įveikti ir ko nors pasimokyti. Negaliu smerkti artimo žmogaus, net jei jis pasiklydo gyvenimo verpete ar stačia galva puolė ieškoti nuotykių, išsižadėjo vertybių.

Išsiskirti ir išsilakstyti į priešingas puses nėra sunku. Tačiau išsaugoti santykius reikia pastangų, tai menas.

Visos kliūtys įveikiamos, tik reikia pasitikėti Dievu. Esu ištekėjusi moteris ir nesiruošiu draskyti šeimos. Negalima smerkti žmogaus, jeigu jis daro klaidų“, – tada kalbėjo dizainerė.

Laimingos pabaigos neturėjo ir aktorių Arūno Sakalausko bei Ingeborgos Dapkūnaitės santuoka. Dar studijų laikais slapta susitikinėjusių aktorių keliai skyrėsi ne vieną kartą.

„Susiėjimų ir išsiskyrimų su Ingeborga Dapkūnaite buvo daug. O vestuvės – tik vienerios. Užtat simboliškos – „Medžiotojų“ restorane. Vieta jaunikiui sėkmingai buvo parinkta po išsišakojusiais elnio ragais. Ir kai atsistodavau tarti tosto, jie atsidurdavo tiesiai virš mano galvos,“ – anksčiau pasakojo A.Sakalauskas.

Arūno ir Ingeborgos santuoka truko vos pusantrų metų – išvykusi į Ameriką I.Dapkūnaitė užmezgė romaną su britų režisieriumi Simonu Stokesu. Nepaisant to, iki šiol Arūnas ir Ingeborga vienas kitą mini tik gražiu žodžiu.

Praėjus dvejiems metams po skyrybų A.Sakalauskas susipažino su dabartine savo žmona – Jolanta Dapkūnaite. Pora kartu jau 20 metų. Štai I.Dapkūnaitė šių metų vasarį ištekėjo už 12 metų jaunesnio teisininko, verslininko, restoranų steigėjo ir bendraturčio Dmitrijaus Jampolskio.

Pas buvusiuosius sugrįžta ir pasaulinio lygio žvaigždės

Jei jau prakalbome apie užsienio žvaigždes, tai dera paminėti ir JAV kino aktoriaus Danny DeVito meilės istoriją. Šią vasarą jis susitaikė su žmona Rhea Perlman ir vėl gyvena kartu po pernai įvykusio išsiskyrimo.

Šios Holivudo poros 30 metų gyvavusi santuoka subraškėjo pernai spalį, tačiau pastaruosius penkis mėnesius jiedu stengėsi išspręsti nesutarimus ir dabar susitaikė.

Pernai gruodį 68 metų D.DeVito sakė televizijos pramoginių žinių laidai „Extra“, jog labai tikisi susigrąžinti savo žmonos meilę, o kai buvo paklaustas, ar yra galimybių jiems susitaikyti, atsakė: „Mes iš tiesų vis dar esame kartu, tik gyvename atskirai – tačiau esame kartu ... Mes dėl to dirbame.“

Nors dar visai neseniai amerikiečių atlikėja Pink pristatė savo vyrui skirtą dainą „True Love“ (liet. „Tikra meilė“), jų santuoka toli gražu nebuvo rožėmis klota. 2009 metais už slapyvardžio Pink besislepianti Alecia Moore ir jos vyras Carey Hartas gyveno atskirai.

Vis dėlto jųdviejų santuoka nenutrūko. Pora nusprendė suteikti savo santykiams dar vieną šansą. Atskirai jie praleido visus metus. Tuomet profesionalus motociklų kroso lenktynininkas C.Hartas patikino, kad nė vienas jų niekada nenustojo tikėtis, kad jiems pavyks.

Štai reperis Eminemas su jaunystės meile Kimberley Anne Scott buvo susituokęs net du kartus. Tiesa, abi šios santuokos repo žvaigždei baigėsi nesėkmingai. Pirmą kartą pora susituokė 1999 m. bei išsiskyrė 2001 m. Antrosios vestuvės ir skyrybos įvyko 2006 metais.

Eminemas ir Kimberley turi 17 metų dukrą, vardu Hailie Jade Scott.

Vis dėlto daug skandalingesnės skyrybos – tai meilės keturkampis tarp Ruperto Sanderso ir Liberty Ross, Kristen Stewart ir Roberto Pattinsono.

Pernai režisierius R.Sandersas buvo užmezgęs romaną su jaunute aktore K.Stewart. Kai žinia apie jų artimus santykius iškilo į viešumą, R.Pattinsonas paliko savo ilgametę draugę, o L.Ross kreipėsi į skyrybų advokatą.

Ruperto ir Kristen romanas ilgai netruko. Rudenį R.Sandersas su žmona Liberty buvo pastebėti išeinantys iš psichologo konsultacijos, po kurios meiliai apsikabino. Beje, maždaug tuo pačiu metu R.Pattinsonas taip pat buvo pastebėtas su jį išdavusia antrąja puse. Robertas ir Kristen galutinai išsiskyrė šios vasaros pradžioje. Nors po išsiskyrimo abu spėjo užmegzti ne vieną meilės romaną, nė vienas jų ilgai netruko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.