V.Mauručaitė su A.Butkevičiumi Kaune atidarė antrą naktinį klubą: „Tai – mūsų veidrodžių karalystė“

Šį rudenį Kaune vienas po kito atidaromi nauji naktiniai klubai. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį duris plačiai atvėrė naujausias Šilainių mikrorajone įkurtas naktinis klubas „Crystal Club“. Jo šeimininkai – koncertinės agentūros „Tigris“ vadovas Artūras Butkevičius ir jo mylimoji Viktorija Mauručaitė. Tai – antrasis poros klubas Kaune. Prieš ketverius metus ji atidarė naktinį klubą „Embassy“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 8, 2013, 1:44 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:24 PM

„Šio klubo atsiradimo istorija labai panaši į pirmojo. Netikėtai išgirdome, kad patalpos, kuriose prieš tai veikė kitas klubas, nuomojamos. Ir nutarėme: jose kuriame naują pramogų vietą. Ir štai sukūrėme“, – kalbėjo A.Butkevičius.

Klubo „Crystal Club“ interjerą kūrė kaunietė dizainerė Virginija Pauliukonienė. Didelėse pasilinksminimo vietos erdvėse įrengtos kelios zonos su stalais, prie kurių gali sėdėti per 200 žmonių, šokių aikštelė, scena. Išskirtinė klubo vieta – vilniečio interjero dizainerio Vitalio Čepkausko sukurtas baras, virš kurio kabo trys tūkstančiai veidrodėlių ir maždaug metro skersmens veidrodinis gaublys.

„Norėjome, kad baras būtų toks, kokio nėra nė viename Lietuvos klube. Dizaineris padėjo įkūnyti mūsų mintis. Stovint prie baro atrodo, kad patenki į veidrodžių karalystę. Tai suteikia ypatingą paslaptingumo jausmą“, – kalbėjo V.Mauručaitė.

Dainininkė taip pat daug prisidėjo prie naujo klubo valgiaraščio sudarymo, kuriame galima pasimėgauti išskirtinio skonio kokteiliais. Papuošalus gaminanti moteris sukūrė stilingą blizgią darbuotojų aprangą su gobtuvais, daugybę kitų detalių.

Naujo klubo atidarymo šventė truko iki paryčių. Dovana naktinėtojams tapo iš Vokietijos atvykusio pasaulinio garso didžėjaus DJ Sash programa. DJ Sash populiarus jau penkiolika metų. Jis pardavęs 17 milijonų albumų kopijų pelnęs daugiau kaip 60 auksinių ir platininių apdovanojimų. Atlikėjui pasaulinę šlovę pelnė hitai „Encore Une Fois“, „Ecuador“, „Stay“, „La Primavera“, „Mysterious Times“ ir daugelis kitų.

Kartu su DJ Sach programoje pasirodė klubo „Crystal Club“ šokėjos.

Naujos linksmybių vietos atidaryme buvo galima išvysti ir žinomus pramogų pasaulio atstovus: grupės „Naujos pupytė“ narę Neringą Šiaudikytę su draugu šokių treneriu Tomu Uroška, tarptautinių ryšių ekspertę Dianą Martinėlę, „Inži“ mados namų bendraturtį Liną Pečiulaitį, radijo laidų vedėją Mindaugą Vaidenko, Viktorijos Mauručaitės vyriausią dukterį šokėją Gabrielę Grygolaitytę.

Planuojama, kad naujame klube pasirodys muzikos garsenybės, vyks muzikiniai projektai, bus galima stebėti sporto varžybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.