A. ir I.Saboniams likimas gali pamėtėti tris kitatautes marčias (dar papildyta nuotraukomis)

Stebėti svarbių krepšinio rungtynių prie televizoriaus ekrano dabar susėda ne tiktai visa Arvydo (48 m.) ir Ingridos (42 m.) Sabonių šeima, bet ir trijų sūnų širdies draugės. Žygimantas (22 m.), Tautvydas (21 m.) ir Domantas (17 m.) tėvams jau pristatė savo mylimąsias. Jaunėlė Aušrinė (16 m.) kol kas neskuba – princas ant balto žirgo dar neatjojo.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 13, 2013, 5:11 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:45 AM

Lietuvos krepšinio federacijos prezidento A.Sabonio trijų sūnų širdis užkariavo kitatautės. Ispanijoje su šeima prieš daugelį metų įsikūręs Arvydas turbūt nedėjo daug vilčių, kad Žygimantas, Tautvydas ir Domantas į namus parsives lietuves.

Kaip ir kiekvienam tėvui, A.Saboniui svarbiausia, kad vaikai būtų laimingi. Jeigu jų širdims stipriau padeda plakti užsienietės – tebūnie.

Vyriausias Sabonių sūnus Žygimantas jau kurį laiką draugauja su žavia tamsiaplauke iš Ispanijos Mercedes Morales Garcia Vaquero.

Nesuviliotas krepšininko gyvenimo Ž.Sabonis nėrė į viešbučių verslą Kinijoje. Žygimantas tėvui prisipažino, kad krepšinyje nesugebės prasimušti iki jo lygio, todėl nenori tęsti profesionalaus sportininko karjeros.

Žygimanto širdies draugė Mercedes jau spėjo apsilankyti ir Saboniams priklausančiame Palangos viešbutyje „Pušų paunksnė“. Susitikimą šeima įamžino fotografijoje.

Vidurinis sūnus Tautvydas, praėjusį sezoną žaidęs Malagos „Clinicas Rincon“ krepšinio komandoje, dvejus metus draugauja su lenkų kilmės kanadiete Paulina Olivia Frukacz.

Mergina šiuo metu gyvena Ispanijoje ir, be savo pagrindinio darbo baldų kompanijoje, užsiima širdžiai miela veikla – kuria papuošalus ir parduoda savo įsteigtoje internetinėje parduotuvėje.

Jos sukurtais papuošalais mielai puošiasi ir I.Sabonienė su dukterimi Aušrine. Ateityje Paulina svajoja atidaryti jaukų papuošalų saloną.

Daugiausia liaupsių dėl gero pasirodymo krepšinio aikštėje sulaukiantis jauniausias Sabonių sūnus Domantas šiltus jausmus puoselėja ispanei Martai Diaz.

D.Sabonis savo socialinio tinklo paskyroje su bičiuliais gausiai dalijasi nuotraukomis, kuriose užfiksuotos smagios jo ir mylimosios patirtos akimirkos.

Geriausių Europoje jaunųjų krepšinio puolėjų gretas papildęs Domantas kitą sezoną žais aukščiausiojoje Ispanijos krepšinio lygoje ir Eurolygoje. Vidurio puolėjas pateko į pagrindinę Malagos „Unicaja“ sudėtį.

194 centimetrų ūgio Sabonių mėlynakė duktė Aušrinė turi modelio figūrą. Ilgi šviesūs plaukai merginai suteikia išskirtinumo, ypač tose šalyse, kuriose šviesus gymis – retenybė.

Ispanijoje su šeima gyvenanti A.Sabonytė aplinkinių dėmesio sulaukia daug, tačiau tėvams pristatyti savo išrinktojo dar neketina.

Užtat su malonumu lydi tėtį į krepšinio varžybas. Slovėnijoje vykstančiame Europos vyrų krepšinio čempionate Aušrinė aistringai palaikė tautiečius.

Kas žino, gal netrukus duktė šeimai pristatys mylimąjį iš Lietuvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.