30-ąjį gimtadienį švenčiantis Sasha Songas: „Trūksta tik žmonos ir vaikų“

„Labai nuobodžiai sutinku savo senatvę“, - juokdamasis prisipažino Sasha Songas. Dainininkas, kurio tikrasis vardas - Dima Šavrovas, trečiadienį švenčia 30-ąjį gimtadienį. Jubiliejus be fejerverkų - rimčiau švęsti dainininkas žada kitais metais, kai minės karjeros sukaktį.

"Jau galėčiau knygą apie savo gyvenimą parašyti", - neabejoja Sasha Song.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Jau galėčiau knygą apie savo gyvenimą parašyti", - neabejoja Sasha Song.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-09-18 18:32, atnaujinta 2018-02-22 01:41

Paminėti jubiliejų Dima nusprendė tik artimiausių žmonių rate.

„Pats kepu antį, dar vakare su drauge nuvažiuosime į kavinę. Visada maniau, kad, kai sukaks 30, bus didelis koncertas, kažkas įspūdingo.

Bet viskas vyksta priešingai. Pašvęsiu ramiai, su šeima. Štai, draugai skambina, sako - oho, tau jau trisdešimt. Man tas skaičius normalus, didžiuojuosi savo amžiumi ir tuo, ką jau spėjau pasiekti.

Juk buvo ir nuopuolių, ir pakilimų, ir pilnų salių, ir sunkių laikotarpių, gyvenau ir Lietuvoje, ir Anglijoje. Neturiu kuo skųstis, jau galėčiau knygą apie savo gyvenimą parašyti“, - gerai nusiteikęs pasakojo Sasha Songas.

Dainininką pasveikinus žinomam dainų autoriui, radijo stoties „Lietus“ vadovui Gintarui Zdebskiui, Dima prisiminė, kad kitais metais minės kitą sukaktį - 20 metų nuo pirmojo pasirodymo scenoje.

„Tada buvau mažas berniukas ir dainavau kūrinį „Mamai“. Įdomu tai prisiminti. 20-metis bus puiki proga ir savo naują skambesį pristatyti, albumą išleisti. Bet visa tai - kitais metais“, - žadėjo Sasha Songas.

Paklaustas, ko jam labiausiai trūksta, dainininkas susimąstė, o tada prisipažino - šeimos ir vaikų.

„Mane visi jau judina dėl to. Močiutė skambina, priekaištauja, kad jau trisdešimt, o vaikų nėra.

Bet aš dar neskubu. Nemanau, kad šeimą būtinai reikia kurti 25-erių ar 30-ies. Turiu dar laiko. Be to, dar nenoriu kryžiaus ant savo karjeros dėti.

Kodėl taip sakau? Jei turėsiu vaikų, norėsiu kuo daugiau laiko praleisti su jais. O aš daug keliauju, koncertuoju, tektų keisti gyvenimo ritmą. Gal pamažu tam ir ruošiuosi - pradedu daugiau kurti kitiems artistams, prodiusuoti jų muziką, ieškoti talentų. Tiesa, nesakau, kad visiškai atsisakysiu dainininko karjeros, bet gal ji ateityje bus ne tokia intensyvi“, - sakė atlikėjas.

Šiuo metu jis kuria dainas, kurios skamba kitaip nei ankstesni hitai. Anot atlikėjo, tai - natūralus ėjimas į priekį.

„Norisi keistis. Nenoriu visą gyvenimą dainuoti vieno žanro dainų. Čia kaip mano mėgstamas atlikėjas Prince'as - jis visą gyvenimą blaškosi nuo vieno stiliaus prie kito. Aš irgi noriu būti įvairus“, - dėstė atlikėjas.

Dovanos? Apie jas vyras neatviravo, bet užtikrino, kad jo draugai visada pataiko parinkti tai, kas jam patinka.

„Jie žino, kad aš nenoriu gauti pliušinių žaislų. Pavyzdžiui, kartą gavau 50 atvirukų - plėšiau vokus, skaičiau palinkėjimus ir jaučiausi labai laimingas.

Arba kitas atvejis - kai gyvenau Anglijoje, draugai paslapčia suorganizavo viską taip, kad manęs aplankyti atskristų penkerius metus nematyta mama. Apsipyliau ašaromis iš džiaugsmo“, - pasakojo dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.