D.Tamošiūnaitei teko gultis į lovą su aktoriumi A.Kazanavičiumi

Ar gali būti didesnis įžeidimas moteriai nei vyro abejonė po meilės nakties, ar tarp jų vyko kas nors intymaus? „Tikrai gali būti didesnių įžeidimų, bet šis – vienas stipresnių”, – nusijuokė radijo ir televizijos laidų vedėja, aktorė Daiva Tamošiūnaitė (47 m.) po seriale „Moterų laimė” nufilmuotos intymios scenos su aktoriumi Aleksu Kazanavičiumi (42 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 11:00 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:11 PM

Nors Daivai ir Aleksui reikėjo sugulti į lovą ir romantiškai pasišnekučiuoti, aplinkui netilo juokas, nuolat prunkštė ir patys filmo herojai – Monika bei Gytis.

Kad ir ką filmuotų „Videometros” komanda – rimtas biuro kasdienybės scenas, dramatiškus įvykius, kančias ar erotines scenas, visi daug pokštauja – nuo režisieriaus Algirdo Gradausko iki aprengėjos, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „Stilius".

D.Tamošiūnaitės nuomone, tai tik įrodymas, kad susirinko puikūs žmonės ir iš tiesų darbe tvyro gera atmosfera. Tai ir viena sąlygų, leidžiančių aktoriams griežtai nesilaikyti scenarijaus, o improvizuoti.

„Pavyzdžiui, prieš vesdamas renginį gauni scenarijų. Ir nutinka taip, kad jo kūrėjui natūraliai skambanti frazė man iš lūpų nerieda lengvai. Taip ir filme – pasitariame su režisieriumi ir šį tą pakeičiame”, – pasakojo Daiva.

Todėl keletą savų niuansų ji įnešė ir į savo herojės Monikos gyvenimą.

Daiva supranta, kad moteriai, kurią prieš kelis dešimtmečius paliko vyras, net nesvarbu, jog įsimylėjimo objektas – toli gražu jos dėmesio nevertas bendradarbis. Ją svaigina pats jausmas. Kartu su Gyčiu praleista naktis jai suteikia daug džiaugsmo ir laimės. Iš vėžių išmuša tai, kad rytą pabudęs vyriškis nieko neprisimena.

„Ši scena žiūrovus tikrai prajuokins – ji ir romantiška, ir graudi, net šiek tiek komiška. Ne vienai žiūrovei ji bus atpažįstama, nes galbūt ką nors panašaus patyrė savo gyvenime. Romanai dažnai turi gerą pabaigą – man pačiai bus įdomu ją pamatyti”, – tolesnių siužeto vingių neišdavė D.Tamošiūnaitė.

O ar ji pati „nesimatuoja” savo herojės situacijos?

„Taip! Nervinausi, galvojau: kvailele tu, reikia protingiau elgtis – juk vyriškis davė suprasti, kad nesi jam svarbi, bet tu išprašai jį pasilikti nakčiai. Kai pradedu per daug ginčytis su režisieriumi, jis mane stabdo: „Daiva, čia ne tu”, – pasakojo apie naują patirtį Daiva.

Tiesa, intymi scena „Moterų laimėje” jai – ne naujiena. Režisieriaus Mariaus Martinsono filme „Nereikalingi žmonės” buvo kur kas aštresnė scena, kai Daiva kovojo su ją ketinusiu išprievartauti vyru.

Filmui ji nebuvo panaudota, bet D.Tamošiūnaitė nepamiršo, kad filmuojantis reikėjo sukaupti jėgas – nebuvo taip paprasta apsinuoginti, gintis.

Serialo „Moterų laimė” scenoms Daiva specialiai nesiruošia – neturi tam laiko. Pakilusi prieš septintą ruošia vienuolikametę dukrą Adelę į mokyklą.

Net sportuoti nėra kaip pradėti, nes darbų grafikas – nepastovus. O namuose dar pradėtas remontas.

Gal bent gali pasidžiaugti, kad beveik kasdien yra profesionaliai padažyta ir gali smagiai praleisti vakarą kokiame nors bare su draugais?

„Nebūna laiko arba sveikatos. Jei ištaikau ramią akimirką – norisi pabūti vienumoje. Profesionalus grimas nuostabu, tačiau kartkartėmis jis priverčia mane kreiptis į kosmetologę, kad atgaivintų labai išsausėjusį veidą”, – pasakojo apie nematomą filmavimosi pusę moteris.

Tad ir dieną po intymios scenos filmavimo ji skubėjo pas dukrą į baleto mokyklą.

Jos herojės meilės objektas aktorius A.Kazanavičius – į dukters mokyklos tėvų susirinkimą.

„Galbūt su profesionalia aktore lengviau dirbti prieš filmavimo kamerą, bet Daiva imli ir šilta – su ja tikrai nesudėtinga dirbti”, – patikino gyvenime itin kukliai besielgiantis ir savo profesijos nesureikšminantis aktorius A.Kazanavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.