E.Dragūno sūnus lanko kruopščiai saugomą nelietuvišką mokyklą

Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas – rūpestingas tėtis. Atlikėjas ne kartą buvo viešai patikinęs, kad sūnus Deividas jam yra svarbiausias asmuo šiame gyvenime. Vaikas su tėvu praleidžia didžiąją laiko dalį. Šešerių metų sulaukęs berniukas jau pradėjo lankyti ir paruošiamąją klasę. Tačiau ne įprastoje mokykloje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 2:35 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:01 PM

Muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ komisijos nariu tapęs E.Dragūnas prasitarė, kad jam labai graži prancūzų kalba, todėl jis ne tik mielai klausosi prancūziškų dainų, bet ir vienintelį sūnų Deividą leidžia į sostinės prancūzų mokyklą.

Ten berniukas lanko ikimokyklinio ugdymo grupę.

Portalo lrytas.lt paklaustas, kodėl vaiką nutarė leisti ne į daugeliui įprastas valstybines lietuviškas mokyklas, E.Dragūnas nedaugžodžiavo. „Paaiškinimas paprastas. Todėl, kad įprastose mokyklose direktorius kiekvieną rytą ant laiptų vaikų nesutinka“, – kalbėjo dainininkas.

Vaiko auklėjimu ir saugumu besirūpinantis Egidijus sūnaus priežiūrą patiki tik artimiausiems žmonėms. Mylimoji Eleonora Sebrova dainininko sūnui – tarsi motina, todėl berniukas noriai laiką leidžia su ja, kai E.Dragūnas koncertuoja publikai ar dalyvauja laidų filmavimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.