Dainininkės G.Vokietytė ir D.Virbilaitė neslepia strazdanoto veido

„Ryža” – seniai nebe įžeidimas. Tuo įsitikinusi dainininkė Donata Virbilaitė (27 m.). Šį žodį kaip pagyrimą priima ir kita atlikėja, televizijos projekto „X Faktorius” sezono nugalėtoja Giedrė Vokietytė (25 m.). Abi dainininkės tai įrodė ir puikiomis nuotraukomis, kuriose strazdanos neužtušuotos grimu.

Donata Virbilaitė įsitikinusi, kad strazdanos suteikia jai išskirtinumo.<br>R.Kijakauskienės nuotr.
Donata Virbilaitė įsitikinusi, kad strazdanos suteikia jai išskirtinumo.<br>R.Kijakauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2013, 11:29 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:17 PM

Giedrę Suomijoje įamžino tokių scenos žvaigždžių kaip Pink, „Guns’n’Roses” fotografas Ville Akseli Juurikkala. Prieš fotografuojantis, filmuojantis makiažo meistrės ir stilistės negailėjo lietuvei komplimentų. Ir darydavo lengvą makiažą, kad jis nepaslėptų strazdanų.

„Visi žavisi strazdanomis, o kaip gali būti kitaip – juk tokių žmonių mažai”, – entuziastingai kalbėjo Giedrė.

Jos tėvas strazdanotas, o mergina tiki prietaru, kad į tėvus panašios dukterys gyvenime yra laimingos. Vis dėlto Giedrė pažįsta pašaipų skonį. Bet labiau iš jos buvo šaipomasi ne dėl strazdanų, o dėl gitaros formos figūros. Tačiau tai jai nuotaikos negadindavo – turėdavo kur nukreipti savo dėmesį: dainavo džiazo studijoje, jodinėjo žirgais, praėjusį pavasarį Lietuvos sveikatos mokslų universitete baigė veterinariją ir dabar yra šios specialybės rezidentūroje.

Ne pašaipų, o didžiulio palaikymo Giedrė sulaukė „X Faktoriuje”. Gerų emocijų banga lydėjo ją pristačius savo singlą „Karma is a Bich” („Karma – kalė”).

Ką Giedrė galėtų patarti kitiems žmonėms, vaikams, kurie sulaukia pašaipų dėl strazdanų?

„Šypsotis ir vaikščioti iškelta galva. Reikia džiaugtis savo unikalumu ir daryti tai, kas džiugina. Graužatis, liūdesys tikrai nepakelia nuotaikos, tad reikia veikti ką nors įdomaus”, – sakė Giedrė.

Porą metų Turkijoje, Ankaroje, gyvenanti Donata vienu metu net nuogąstavo, kad strazdanos ims ir išnyks. Mat taip nutiko jos tėvui – sulaukęs dvidešimtmečio tapo toks kaip visi. O būti tokia kaip visi Donata nenori. Dėl to net specialiai ėjo į soliariumą, kad tik palaikytų saulės bučinių stiprumą.

Būdama gal vienuolikos metų Donata vieną dieną prastypsojo prie savo mokyklos vartų ir atidžiai peržvelgė visus pusantro tūkstančio mokinių. Ji tokia vienintelė!

Neseniai internete sutrumpintą savo naujojo albumo versiją pristačiusi dainininkė susirašinėja su gerbėjais.

„Anksčiau manęs klausdavo patarimų, kaip strazdanas naikinti, o dabar – kaip jas išlaikyti. Negaliu patarti nei vienu, nei kitu atveju, bet pakelti ūpą – visada!” – kalbėjo Donata.

Jos strazdanų neužgrimavo ir prodiuserių kompanijos „003 Records” stilistė – Donata nusifilmavo naujame vaizdo klipe „Revolution”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.