Atlikėja N.Šiaudikytė: „Draugystė be įsipareigojimų neturi ateities”

„Meilė ir skandalai – nesuderinami. Meilė mėgsta ramybę ir švelnumą”, – ištarė skandalingos grupės „Naujos pupytės” narė Neringa Šiaudikytė (23 m.). Žinomą šokėją ir trenerį Tomą Urošką (29 m.) pamilusi dainininkė šią draugystę iki šiol saugojo lyg gležną gėlės žiedą.

„Kol mūsų su Tomu draugystė buvo trapi, norėjau ją apsaugoti nuo komentarų ir replikų lavinos, kuri neretai užgriūva po straipsnių apie mane ar grupę „Naujos pupytės”, – paaiškino Neringa.
„Kol mūsų su Tomu draugystė buvo trapi, norėjau ją apsaugoti nuo komentarų ir replikų lavinos, kuri neretai užgriūva po straipsnių apie mane ar grupę „Naujos pupytės”, – paaiškino Neringa.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 22, 2013, 8:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:17 PM

Vienos skandalingiausių Lietuvos merginų grupių narė Neringa ir šokėjas, choreografas, televizijos projekto „Tu gali šokti” nugalėtojas bei kūno rengybos treneris Tomas apie įsiliepsnojusius savo jausmus garsiai prabilti sutiko tik „Stiliui”.

Jau anksčiau netrūko kalbų, kad kaunietė ilgakojė dainininkė pastaruoju metu išgražėjo ne vien daug sportuodama ir kūno linijas patobulinusi pas plastikos chirurgus. Spindinčios akys liudija kur kas didesnius pokyčius.

Viešojoje vietoje pasirodę kartu Neringa ir Tomas tikindavo esantys tik bičiuliai. Net vasarą kartu iš Kauno atvykę į kitos grupės „Naujos pupytės” narės Oksanos Pikul-Jasaitienės ir krepšininko Simo Jasaičio vestuves Neringa ir Tomas tvirtino esantys tik draugai.

„Kol mūsų su Tomu draugystė buvo trapi, norėjau ją apsaugoti nuo komentarų ir replikų lavinos, kuri neretai užgriūva po straipsnių apie mane ar grupę „Naujos pupytės”, – paaiškino Neringa.

Siekiau, kad niekas neįsiterptų į mūsų draugystę, jai nepakenktų, nesutryptų. Todėl Tomą taip ilgai ir slėpiau”, – nusijuokė N.Šiaudikytė.

Dainininkės mylimasis tvirtino, jog jis niekada nebuvo užrakintas po devyniais užraktais.

„Kam reikėjo, tas žinojo, kad su Neringa esame pora. O susikibę už rankų vaikščiojome dar gerokai prieš Oksanos ir Simo vestuves. Neviešinti mūsų santykių buvo Neringos sprendimas”, – kalbėjo T.Uroška.

– Ne vienus metus abu sukatės pramogų pasaulyje ir tikriausiai vienas kitą pažįstate jau seniai. Kada kritote vienas kitam į akį?

Neringa: Matyt, iki tol buvau akla. Tomas šalia manęs buvo jau kelerius metus, bet tada nesupratau, koks jis nuostabus.

Tomas statė choreografiją Raigardo Tautkaus vadovaujamam Šampaniniam Kauno chorui, kuriame aš dainavau ir su kuriuo prieš trejus metus laimėjome televizijos projektą „Chorų karai”. Tačiau tuomet romantiškų jausmų nejutau. Bendra veikla mus dar kartą suvedė pernai rudenį. Čia vėl kaltas R.Tautkus, kurį juokaudami su Tomu vadiname savo piršliu.

Būtent jis pasiūlė man dalyvauti atrankoje į „Euroviziją” su jo kūrybos daina „Used To Be”. Jis taip pat patarė, kad pasirodymui reikia gerų šokėjų ir stiprios choreografijos, siūlė skambinti Tomui.

Kurį laiką ketinau visą dėmesį sutelkti vien į dainavimą, buvau nutarusi, kad šokėjų man visai nereikia. Raigardas buvo atkaklus, jis mane tiesiog spaudė skambinti Tomui.

Vieną dieną ryžausi. Pamaniau, kad nesigailėsiu paprašiusi geriausio Lietuvos šokėjo titulą pelniusio žmogaus pagalbos. Nesigailiu, kad paskambinau.

Tomas: Mielai sutikau Neringai padėti ruoštis pasirodymui. Man patiko jos balsas ir tai, kaip ji dainuoja. Repetuodavome keletą kartų per savaitę, o po repeticijų vakarais bendraudavome internetu.

Tuomet kalbos dažniausiai sukdavosi apie atranką į „Euroviziją”, mūsų pasirodymą. Po atrankos Neringa nutarė ateiti sportuoti į klubą, kuriame dirbu. Ji tiesiog paklausė, ar būsiu jos asmeninis treneris.

Sutikau, nes mums tikrai puikiai sekėsi kartu ruoštis pasirodymui. Po sporto ne kartą Neringą pakviečiau išgerti kavos, toliau vakarais bendraudavome internetu.

Neringa: Jis man sudarė treniruočių programą ir stebėjo, kaip jos laikausi. Buvo dienų, kai sportas virsdavo kone kančia, tačiau Tomas mane palaikė ir ragino siekti tai, ką užsibrėžiau. Toks dėmesys man labai patiko.

– Kada pajutote šiltus jausmus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.