Dainininkės Šorenos vyras A.Bružas į filmavimus žmonos nelydi

„Gerai, kad turime puikią auklę”, – džiaugiasi Šorena Džaniašvili (25 m.), po pertraukos grįžusi į sceną. Gruzinų kilmės dainininkė dabar daug laiko skiria repeticijoms, tad rečiau būna namuose su šeima – vyru aktoriumi Audriumi Bružu (32 m.) bei 1 metų ir 4 mėnesių sūnumi Mykolu.

Filmavimo metu televizijos salėje tarp žiūrovų A.Bružas nesėdi, tačiau žmona vyro palaikymą jaučia ir per atstumą.<br>R.Neverbicko nuotr.
Filmavimo metu televizijos salėje tarp žiūrovų A.Bružas nesėdi, tačiau žmona vyro palaikymą jaučia ir per atstumą.<br>R.Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Oct 24, 2013, 7:48 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:45 PM

Kiekvieną šeštadienio vakarą Šorena su vyru namuose įsitaiso prie televizoriaus ir kritišku žvilgsniu stebi LRT televizijos laidą „Auksinis balsas”.

„Visada klausiu Audriaus patarimų. Vyras mane labai palaiko ir skatina tobulėti. O sūnus Mykolas dar per mažas vertinti mano vokalinius sugebėjimus”, – pasakojo atlikėja, nenusileidžianti patyrusiems scenos vilkams.

LRT televizijos projekte „Auksinis balsas” atlikėjams tenka įrodyti, kad jų balsai yra verti aukso. O tam reikia sugebėti dainuoti roko ar disko stiliaus dainas, klasikinius kūrinius, arijas iš miuziklų, retro melodijas.

Šorena, išgarsėjusi televizijos projektuose „Muzikos akademija”, „Žvaigždžių duetai” ir „Šok su manimi”, ketveriems metams buvo pasitraukusi iš televizijos ekranų.

Per tą laiką ji pradėjo solinę karjerą, susituokė su aktoriumi A.Bružu, o pernai birželio pabaigoje pagimdė sūnų Mykolą.

Tačiau šiemet, susidomėjusi projektu „Auksinis balsas”, atlikėja nutarė grįžti į televizijos eterį ir pakovoti dėl aukščiausios vietos.

Televizijos žiūrovus ir griežtą vertinimo komisiją Šorena žavi ne tik skambiu balsu, bet ir išskirtiniu įvaizdžiu, teatrališkumu.

„Aš sąmoningai keičiuosi – moku tai daryti. Noriu parodyti savo įvairiapusiškumą. Niekam neįdomi tik viena mano pusė, kurią visi ir taip žino”, – aiškino Šorena, visiems pasirodymams besiruošianti labai atsakingai.

Pavyzdžiui, roko muzikos vakare Šorena pasirinko grupės „The Cranbierres” dainą „Zombie” apie nusikalstamus karo veiksmus.

Baigiantis jausmingam pasirodymui pasigirdo garsas, panašus į šūvį. Š.Džaniašvili krito ant žemės ir liko nejudėdama gulėti skambant paskutiniams dainos akordams. Išsigandę žiūrovai pašoko iš savo vietų manydami, kad dainininkei nutiko nelaimė.

O retro vakare vertinimo komisija ir žiūrovai įsitikino, kad gruzinų kilmės atlikėja yra labai temperamentinga ir pašėlusi. Šorena suvaidino bohemišką bei siautulingą prancūzų atlikėją Edith Piaf, atlikdama jos dainą „Milord”.

O miuziklų vakare nuskambėjusi Jurgos arija iš miuziklo „Velnio nuotaka” buvo jaudinamai sentimentali ir romantiška. Šorena ne tik dainavo lietuviškai, bet ir įsijautė į nostalgiškos lietuvės vaidmenį.

Tikriausiai nereikėtų stebėtis Šorenos aktoriniais sugebėjimais. Dainininkės sutuoktinis aktorius A.Bružas negaili žmonai patarimų dėl vaidybos ir padeda repetuoti.

Filmavimo metu televizijos salėje tarp žiūrovų A.Bružas nesėdi, tačiau žmona vyro palaikymą jaučia ir per atstumą.

Š.Džaniašvili ruoštis pasirodymams padeda ir dainininkės Raimonda Tallat-Kelpšaitė bei Viktorija Kalpokaitė.

Prieš kiekvieną pasirodymą Šorena labai jaudinasi, bet stengiasi kontroliuoti savo emocijas: „Pasakau maldą ir einu į sceną.”

Dainininkė ne tik labai atsakingai ruošia naują kūrinį, bet ir rūpinasi išskirtiniu sceniniu įvaizdžiu.

„Išsirinkti sukneles padeda stilistė Olga Filatova-Kontrimienė. Ji atspėja mano norus ir pajunta, kokio drabužio reikia vienai ar kitai dainai. Apranga turi papildyti melodiją, tekstą ir mano nuotaiką”, – pasakojo Š.Džaniašvili.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.