Prabangios parduotuvės atidaryme – šalies mados verslo elitas

Sostinės Rotušės aikštė jau seniai tapusi prabangos prekių oaze. Čia įsikūrę garsiausių mados namų salonai. Ketvirtadienio vakarą duris atvėrė nauja „Emporio Armani“ drabužių parduotuvė.

Pasveikinti su parduotuvės atidarymu "Aprangos" generalinį direktorių R.Pervenecką (dešinėje) atvyko įmonės "Du broliai" savininkai Vaidas ir Andrius Jankauskai bei verslininkas K.Verslovas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Pasveikinti su parduotuvės atidarymu "Aprangos" generalinį direktorių R.Pervenecką (dešinėje) atvyko įmonės "Du broliai" savininkai Vaidas ir Andrius Jankauskai bei verslininkas K.Verslovas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 9:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:56 PM

„Aprangos“ grupei priklausantis „Emporio Armani“ salonas Didžiojoje gatvėje buvo jau ne vienerius metus, tačiau atėjo metas permainoms – butikas perkeltas į priešais esantį pastatą, o savo ištikimiausius klientus nuo šiol džiugins visiškai nauja koncepcija.

Į atsinaujinusį drabužių saloną užsuko ne tik nuolatiniai šio prabangaus prekės ženklo mylėtojai, bet ir čia pat įsikūrusių drabužių ir aksesuarų butikų savininkai. Panašu, kad Lietuvos verslininkai į konkurentus žiūri ne kaip į priešus – kartu pakelti šampano taurę ir paspausti vienas kitam ranką nėra neįmanoma misija.

Pasveikinti „Aprangos“ generalinį direktorių Rimantą Pervenecką su naujo salono atidarymu atvyko ir prabangių drabužių parduotuvių tinklo „Du broliai“ savininkai Vaidas ir Andrius Jankauskai. Drabužių saloną turinčios dizainerės Ramunės Piekautaitės sužadėtinis, verslininkas Kęstutis Verslovas. K.Verslovas ženkliai prisideda prie mylimosios plėtojamo verslo.

Toje pačioje gatvėje esančio restorano „Amatininkai“ savininkė Irena Marozienė – viena stilingiausių šalies ponių, o jos drabužinėje kabo ne vienas garsių mados namų etikete paženklintas apdaras. I.Marozienė nepraleidžia progos pasilabinti su kaimynais ir mielai apsilanko jų drabužių salonuose, todėl ir šį kartą šypsodamasi žengė juodu kilimu nuklotais prabangios parduotuvės laiptais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.