E.Anusauskaitę-Young vyras Adamas nuolat džiugina staigmenomis

Lietuvoje ir užsienyje pripažinimą pelniusi dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young daugiausia laiko praleidžia Jungtinėse Amerikos Valstijose, iš kur kilęs jos vyras Adamas Youngas. Amerikietis žmonai nuolat daro staigmenas. Visa tai tam, kad Evelina už Atlanto jaustųsi kuo geriau ir ne taip ilgėtųsi gimtojoje šalyje likusių artimųjų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2013, 2:50 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:44 PM

Spalio mėnesį Evelina lankėsi Los Andželo Botanikos sode ir liko sužavėta sodo aplinkos - augmenijos ir kitų dekoracijų. Smagią popietę dar nelankytoje vietoje jai surengė jos mylimasis Adamas.

„Mano tobulas vyras man padovanojo dar vieną neapsakomo grožio dieną, kuri ilgai liks širdyje. Kadangi grožis toks neapsakomas, paprasčiausiai dalinuosi ir siunčiu šiek tiek žiedų, šilumos ir saulės. Vyrą pasilieku sau“, - nusijuokė E.Anusauskaitė-Young.

Evelina ir Adamas šią vasarą amžiną meilę prisiekė Lietuvoje, Šešuolėlių dvare iškėlę didžiulę puotą. Civilinę santuoką jie sudarė dar anksčiau – JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.