Didžėjus Justin Beat: „Ačiū Dievui, kad Lietuvos moterys nesielgia kaip amerikietės“

Žinomas šalies didžėjus ir audringų vakarėlių organizatorius Justas Pikelis, dar žinomas kaip Justin Beat, prakalbo apie moteris. Vakarėliuose dailiosios lyties atstovių nuolat apsuptas vaikinas džiaugiasi gyvenantis šalyje, kurioje apstu žavių ir tikrųjų vertybių dar nepraradusių dailiosios lyties atstovių, tačiau jam neramu, kad pasaulyje skambėjusios kalbos apie lietuvaites, kaip gražiausias pasaulio moteris, tyla, o pačios merginos vis dažniau tampa vienodomis lėlėmis.

Vakarėliuose dailiosios lyties atstovių nuolat apsuptas vaikinas džiaugiasi gyvenantis šalyje, kurioje apstu žavių ir tikrųjų vertybių dar nepraradusių dailiosios lyties atstovių.<br>Organizatorių nuotr.
Vakarėliuose dailiosios lyties atstovių nuolat apsuptas vaikinas džiaugiasi gyvenantis šalyje, kurioje apstu žavių ir tikrųjų vertybių dar nepraradusių dailiosios lyties atstovių.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 11:37 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:14 PM

„Mūsų moterys, palyginti su amerikietėmis, su kuriomis man teko nemažai pabendrauti, vis dar yra nepraradusios šeimyniškumo ir motinystės instinkto. Joms vis dar nesvetimos tos tikrosios, senosios vertybės, nors pasaulį užkariauja materialūs dalykai. Tai globalus reiškinys, tačiau, ačiū Dievui, kad Lietuvos moterys dar nesielgia taip, kaip amerikietės, kurios, mano manymu, yra labai laisvo elgesio, nusivalkiojusios“, – lietuvaites giria J.Pikelis ir prašo šalies moterų sugrąžinti lietuvaičių, kaip gražiausių pasaulio moterų, vardą.

„Anksčiau nuolat girdėdavosi ir sklandydavo stereotipas, kad lietuvės – gražiausios moterys pasaulyje. Šiandiena to beveik nebesigirdi. Reikia grąžinti šį titulą Lietuvos moterims. Labai tikiuosi, jog tai padaryti padės tik ką prasidėję „Lietuvos svajonių merginos“ rinkimai, kuriuose gali dalyvauti visos merginos. Manau, būtent čia išryškės šiandienos pasauliui reikalingos drąsios, solidžios, savo žodį ir nuomonę turinčios bei ją išreikšti gebančios lietuvaitės“, – sako Justinas Beatas.

Pasak J.Pikelio, Lietuvos svajonių mergina turėtų būti išskirtinių lietuviškų bruožų ir jokiu būdu ne „dirbtinė“, t. y. ne nusiskrudinusi soliariume ar pagrąžinta plastikos chirurgų, galinčių sunaikinti bet kokį lietuviškumą.

„Moterys virsta vienodomis stereotipinėmis gražuolėmis, tačiau tas stereotipines gražuoles, mano nuomone, renkasi silpni vyrai. Su moterimis taip pat kaip su automobiliais. Dažnas atvejis, kai vyrai renkasi prabangius, didelius automobilius tik todėl, kad savimi nepasitiki, kad paslėptų savo trūkumus ar kompleksus“, – įsitikinęs J.Pikelis, kurio svajonių moters portrete – moteris padedanti vyrui būti vyru, įkvepianti jį žygdarbiams ir darbams, jo mūza.

J.Pikelis kviečia visas lietuvaites ne tik pretenduoti tapti pirmąja šalies svajonių mergina, bet ir griebti už parankių savo draugus ir jau šiandien atvykti į menų fabriką „Loftas“, kur vyks didžiausias klubinis studentų renginys „G4: Student Revolution“. „Tradiciniu tampantis G4 šiemet bus dar galingesnis, todėl, merginos, ateikite ir parodykite pasauliui, kad jūs – geriausios“, – ragina renginyje plokšteles suksiantis Justin Beat.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.