L.Somovas ir Jazzu po koncerto surengė smagų dūzgių vakarėlį

Penktadienį sostinės Teatro arenoje muzikos kūrėjai Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu pristatė savo naują albumą „Lees And Seas“. Į pilną areną atskubėjo minia dueto gerbėjų, tačiau, panašu, atlikėjai tokios sėkmės nesitikėjo - jiems teko skelbti papildomą koncertą, į kurį rinkosi ištikimiausi jų kuriamos muzikos mylėtojai.

Justės ir Leono duetas po papildomo koncerto Teatro arenoje restorane "Jalta" surengė linksmą dūzgių vakarėlį.<br>D.Umbraso nuotr.
Justės ir Leono duetas po papildomo koncerto Teatro arenoje restorane "Jalta" surengė linksmą dūzgių vakarėlį.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2013, 12:22 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:49 AM

Tai, kad duetui netrūksta garsių bičiulių, niekam nėra paslaptis – šeštadienio vakarą Žvėryne esančiame restorane "Jalta" jie atskubėjo pasveikinti  Leono ir Justės.

L.Somovas ir Jazzu jau keletą metų laikomi vienais madingiausių Lietuvos atlikėjų, kurių muzika skamba ir klubuose, ir prestižiniuose vakarėliuose bei priėmimuose.

Per tą laiką grupės gerbėjais tapo daugelis dizainerių, TV laidų vedėjų, teatro ir muzikos pasaulio žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.