A.Jagelavičiūtė viešai atsiprašo V.Jakutienės: „Peržengiau bet kokias leistinas kritikos ribas“

Laidos „Skonis“ vedėjai Agnei Jagelavičiūtei (tikroji jos pavardė Martinaitienė. – Red.) teko nuleisti galvą ir viešai atsiprašyti grupės „Naujos pupytės“ narės Vitos Jakutienės. Tokią kainą Agnę įpareigojo sumokėti teismas už viešus pasisakymus internete apie V.Jakutienės gyvenimo būdą ir išvaizdą.

A.Jagelavičiūtė (kairėje) atsiprašė V.Jakutienės.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
A.Jagelavičiūtė (kairėje) atsiprašė V.Jakutienės.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2013, 11:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:41 AM

Praėjusį pirmadienį vykusiame taikinamajame posėdyje išnagrinėjęs bylą teismas nusprendė moteris sutaikyti, nors į posėdį pačios ir neatvyko. Moterų advokatės susitarė taikiai baigti bylą. A.Jagelavičiūtė nusprendė pripažinti savo kaltę ir atsiprašyti viešai.

„Aš, Agnė Martinaitienė (Jagelavičiūtė), pripažįstu, kad 2013-08-30 tinklalapyje „Facebook“ viešai ir tyčia, naudodama necenzūrinę kalbą, išplatinau nepagarbius ir itin įžeidžiančius bei užgaulius pasisakymus apie Vitą Jakutienę, tyčiodamasi iš jos išvaizdos ir gyvenimo būdo, tokiu būdu peržengdama bet kokias leistinas kritikos ribas. Pripažįstu, kad toks mano elgesys laikytinas įžeidimu Vitos Jakutienės atžvilgiu, todėl už šiuos savo pasisakymus atsiprašau“, – nurodymą vykdo A.Jagelavičiūtė.

Šalių bendru sutarimu, piniginės kompensacijos suma nebus skelbiama. Jei A.Jagelavičiūtė išpildys visas taikos sutarties sąlygas – atsiprašys viešai ir sumokės sutartą piniginę kompensaciją – V.Jakutienė atsiims skundą.

Kaip lrytas.lt jau rašė, A.Jakutienė kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą privataus kaltinimo tvarka prašydama patraukti A.Martinaitienę baudžiamojon atsakomybėn dėl šmeižto.

Moteris įsižeidė dėl A.Jagelavičiūtės įrašų apie ją socialiniuose tinkluose, kai A.Jagelavičiūtė pasipiktino „Naujųjų pupyčių“ narės fotosesija, kurioje ji pozavo su maudymosi kostiumėliu, taip išryškindama savo krūtinę, pilvą ir sėdmenis.

Rugpjūčio pabaigoje A.Jagelavičiūtė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje apie V.Jakutienės fotosesiją rašė, kad dviejų vaikų mamai, siekiančiai nors menkiausio dėmesio, ne problema voliotis ant šunų pridergtos žolytės.

„Galvojau, kad tos dvi skrudintos vištos yra durniausios Lietuvoj, bet „droidas“, rodos, nepasiduos ir išplėš iš jų tą titulą. Esu tikra, kad jau apsitarė su vyru, kad galbūt reikės duot kokį interviu be triusikų. Jis pamąstė, kad ir taip ji retai juos dėvi, ir didesnio nuostolio nebus. Be to, pagal panetke, jei tavo bobos nenori p***i tavo draugai, tai negi tu lochas ją p**i? Viskas čia jiems savaime suprantama pasirodė“, – savo „Facebook“ anketoje rašė A.Jagelavičiūtė.

Po šio skambaus stilistės ir laidos „Skonis“ pasisakymo jos draugai sujudo – beveik niekas nesuprato, ką ji turi omenyje. Agnė ilgai nelaukė ir paaiškino, ką vadina „droidu“.

„Droidas yra besmegenė dilba su nesusičiaupiančiom lūpom, smakro implantu, papais didesniais už galvą, su svajone pasididint dar ir šikną. Dviejų vaikučių, kaip mėgsta pabrėžt, mama, kuriai jokių problemų voliotis ant šunų prišiktos žolytes, kad tik gaut nors lašą dėmesio.

Ir pabarabanu, kad kai tie jos vaikučiai eis į mokyklą, tai sužinos, kad mamytė – kur*a. Gal ji ir ne kur*a, bet pažiūrėsiu, kaip ji tai aiškins. Nes jei tu apsirengus stiuardesės uniforma, tu turbūt – stiuardesė“, – po nuoroda apie V.Jakutienės fotosesiją Valakampių paplūdimyje rašė A.Jagelavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.