S.Nainė: „Niekada nevertinu žmonių pagal jų drabužius“

Tikriausiai nepatikėsite, bet visada stilinga ir nepriekaištingai atrodanti grupės „Pinup Girls“ narė Simona Nainė daug dėmesio aprangai neskiria, o kartais nesibodi apsilankyti ir dėvėtų drabužių parduotuvėje. Labai šilta ir nuoširdi, o šios savybės juk niekada neišeina iš mados.

Atlikėjai S.Šermukšnytei draugiją dažnai palaiko Maltos bišonų veislės Maltas, Nainė ir Nunu.<br>A.Ziabkaus nuotr.
Atlikėjai S.Šermukšnytei draugiją dažnai palaiko Maltos bišonų veislės Maltas, Nainė ir Nunu.<br>A.Ziabkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 1:01 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:44 AM

- Ar daug dėmesio skiriate savo aprangai? Kaip apibūdintumėte savo stilių?

- Savo kasdieninei aprangai labai daug dėmesio neskiriu. Rengiuosi taip, kad būtų patogu, gražu ir stilinga. Su aukštakulniais manęs kiekvieną dieną tikrai nepamatysite. Mano stilius apskritai labiau primintų fashion street style.

- Ar yra drabužių, kurių niekada neapsivilktumėte?

- Tikriausiai Borato kostiumo.

- Ar kitus žmones vertinate pagal jų drabužius? Ar jums svarbu kuo vilki žmogus, su kuriuo bendraujate?

- Ne, man tai visiškai nesvarbu. Niekada nevertinau ir niekada nevertinsiu žmogaus pagal jo apsirengimą ir drabužius, manau tai daugiau nei kvaila.

- Jei su draugais atsiskirtumėte ir pasimestumėte dideliame prekybos cebtre, kuriame skyriuje jie greičiausiai jus rastų: suknelių, batų ar apatinių drabužių?

- Labai geras klausimas. Mane tikriausiai rastų laikrodžių skyriuje.

- Ar mėgstate apsipirkinėti? Kur tai darote dažniausiai: prekybos centruose, dėvėtų drabužių parduotuvėse, internete?

- Žiauriai mėgstu apsipirkinėti. Ir pati, ir su vyru keliaujam į prekybos centrus pasižiūrėti kas yra naujo. Dabar lietuviškame prekybos centre apsipirkinėjau seniai. Tai paskutinį kartą dariau Londone lapkričio pradžioje. Man negėda nueiti ir į dėvėtų rūbų parduotuvę. Visai nesenai svečiavomės pas Joną Pasvalyje, tai kaip pasijuokė mano vyras, nušlaviau visas dolerines. Nemanau, kad tik tūkstančius kainuojantis rūbas gali būti gražus ir stilingas. Svarbiausia- kaip mokėsime jį suderinti.

- Per savo vestuves vilkėjote labai gražią, tačiau ne tradicinę ilgą, suknelę. Kodėl pasirinkote būtent tokią? Ar suknelei skyrėte daug dėmesio?

- Žinojau kokios suknelės noriu. Jos modelį susikūriau pati, papasakojau savo siuvėjai ir ji sutiko įgyvendinti šį iššūkį. Kadangi Reda nebuvo dar tokio tipo suknelės siuvusi, mes jos siuvimui skyrėme nemažai laiko. Rezultatu buvau tikrai labai patenkinta, nes vilkėjau tokią suknelę, kokios norėjau pati, o ne kokia kitiems žmonėms būtų graži.

- Dainuojate grupėje „Pinup Girls“, kurios pavadinimas susijęs su aprangos stiliumi. Ar jums pačiai jis yra artimas? Ar tai tik jūsų sceninis įvaizdis?

- Pinup stilius man labai patinka. Apskritai,visas vintažinis stilius. Dabartinis pin-up stilius labai šiuolaikiškas ir nebėra to seno standarto kaip anksčiau. Taip, aš ir kasdieniniam gyvenime dažnai renkuosi tokio stiliaus rūbelius, todėl ir grupės pavadinimas labai artimas.

- Kaip manote, ar lietuviai yra stilingi? Jei paprašyčiau lietuvių stilių apibūdinti trim žodžiais, kokie jie būtų?

- Yra ir stilingų, ir ne. Būkim biedni, bet teisingi. Kartais žmogus turi labai daug pinigų, tačiau neturi skonio, nežino kaip suderinti paprasčiausius rūbelius, o kartais žmogus vos galą su galu suduria, tačiau vaikšto lyg būtų stiliaus ikona. Lietuviškam stiliui priskirčiau tokius apibūdinimus: šiek tiek pilka, santūru ir skoninga.

- Jūsų mados patarimas mūsų skaitytojoms. Galbūt turite gudrybių, kurios jums padeda išsirinkti tai, kas tinka geriausiai?

- Stebuklingų patarimų tikrai neturiu. Manau, kad kiekviena moteris turėtų sekti mados tendencijas, sistemingai atsinaujinti savo garderobą, pasirinkti skoningus aksesuarus ir nepamiršt šypsenos veide.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.