Ekstrasensė įsitikinusi: trečioji I.Dapkūnaitės santuoka bus sėkminga ir ji turės vaiką

Praėjusiais metais per Rusijos televizijos kanalą „TNT“ rodyto šou „Ekstrasensų mūšis“ nugalėtoja, ekstrasensė Natalija Vorotnikova sakė, kad per artimiausius kelis mėnesius Ingeborga Dapkūnaitė ištekės už sėkmingo verslininko. Aiškiaregės prognozės išsipildė, todėl ji atsakė į daugiau skaitytojų dominančių klausimų apie jų mylimą aktorę. Ekstrasensė paėmė I.Dapkūnaitės nuotrauką, apgaubė ją delnais ir pasinėrė į save.

I.Dapkūnaitės laukia puiki ateitis.<br>V.Balkūno nuotr.
I.Dapkūnaitės laukia puiki ateitis.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-07 08:48, atnaujinta 2018-02-19 22:48

„Šie metai Ingeborgai iš tikrųjų yra laimingi. Jau praeityje juodasis periodas, tačiau iki tol pastaruosius pora metų aktorė jautėsi energetiškai išsekusi. Per tą laiką ji daug galvojo apie savo gyvenimą ir suprato, kad taip ir nebuvo laiminga. Ir visa tai Ingeborga nešiojo savyje, - teigė N.Vorotnikova. – Nes ji ne iš tų moterų, mėgstančių paverkti kam nors ant peties arba artimiesiems išlieti širdį ar skųstis likimu. Abi ankstesnės santuokos (pirmoji su Lietuvos aktoriumi ir TV laidų vedėju Arūnu Sakalausku, antroji – su britų teatro režisieriumi Simonu Stokesu – red.) nuvylė aktorę. Bet I.Dapkūnaitė mylėjo abu savo vyrus ir tikėjo, kad su kiekvienu ji bus laiminga. Tačiau pagal savo natūrą aktorė negali susitaikyti su išdavyste ir apgaule. Nors ji pati niekada nėra išdavusi“, - rašo woman.ru.

Ekstrasensės teigimu, Ingeborga – nuostabi moteris. Nepaisant to, kad iš pažiūros ji - smulkaus sudėjimo ir trapi, tačiau pasižymi stipria vidine jėga, kurios galėtų pavydėti bet kuris vyras. „Tai ir miela asmenybė, kelianti aplinkinių pagarbą. Bet pirmiausiai labai reikli sau. Tačiau aktorė daug populiaresnė ir mėgstamesnė Rusijoje, užsienio šalyse nei savo tėvynėje“, - įsitikinusi aiškiaregė.

Anot aiškiaregės, Ingeborgai būdinga vyriška intuicija, puikiai jaučia žmones bei atkakliai siekia užsibrėžto tikslo. „Bet aš matau, kad Ingeborga niekada netausojo savęs. Net nesusimąstė, kad tai reikėtų daryti. Aktorė pripratusi labai daug dirbti, kad pasiektų sėkmės. Tačiau neužsiangažavo vien ties savimi: ji padėjo ne vienam besikreipiančiam į ją pagalbos. O tokių žmonių jos aplinkoje – nemažai. Jie žino, kad ta moteris nėra abejinga kitų bėdoms ir problemoms. Ingeborga būtinai padės. Kitiems ji kaip ta stebuklingoji lazdelė. Beje, tokia aktorė buvo ir jaunystėje. Net jos draugai vyrai visada laikė ją „patikimu vaikinu“, į kurį galima kreiptis bet kuriuo momentu. Ingeborga myli gyvenimą, žmones ir būtent ta jos savybė, daugumos atvejų, padėjo jai įveikti juodąjį savo gyvenimo periodą“, - sakė ekstrasensė.

Ne taip seniai Ingeborga ištekėjo už gerbiamo žmogaus, turinčio savo verslą ne tik užsienyje, bet ir Rusijoje. I.Dapkūnaitės vyras Dmitrijus Jampolskis – verslininkas, advokatas, žinomas restauratorius. Todėl paklausus aiškiaregės apie jųdviejų santykius, ji atsakė, kad Ingeborga myli ir yra mylima. Jos šeimoje viešpatauja ramybė ir savitarpio supratimas. „Tačiau didžiausias džiaugsmas aktorės gyvenime dar prieš akis: per artimiausius dvejus metus Ingeborga susilauks kūdikio. Matau, kad aukštosios jėgos linkusios jai padėti. Aš esu anksčiau sakiusi, kad esktrasensai dažnai negali numatyti dar negimusių vaikų ateities. Tačiau šiuo atveju galiu pasakyti, kad aktorės vaiko likimas jau nulemtas: Ingeborgos sūnus bus talentinga asmenybė, sėkmingai ves ir susilauks dviejų vaikų“, - tvirtino ekstrasensė N. Vorotnikova.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.