G.Drukteinio stebuklingoji lazdelė traukia moterų dėmesį

Pramogų pasaulio renginiuose vis dažniau besisukiojantis žurnalistas, rašytojas, etiketo specialistas, o dabar dar ir aktorius Giedrius Drukteinis (43 m.) filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina” (jame atliko epizodinį vaidmenį) premjeroje pasirodė ramstydamasis elegantiška lazdele, kurios rankeną puošė jaguaro galva.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2013, 10:35 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:31 PM

Ne, vyras nesusižeidė, nepasitempė raiščių ir nesusilaužė kojos. Etiketo specialistas gerai žino, ką daro. Lazdelė – jo įvaizdžio dalis ir priemonė, padedanti atkreipti dailiosios lyties dėmesį, rašo žurnalas „TV antena".

Tai taip pat patvirtino kitas pramogų pasaulio atstovas – žurnalistas, laidų vedėjas, o po debiuto filme „Moterys meluoja geriau. Kristina” prie savo titulų galintis pridėti ir dar vieną – aktorius Marijus Mikutavičius (42 m.).

„Prieš kokius du dešimtmečius, kai dar buvau jaunas, nepatyręs ir prašmatniuose vakarėliuose ar elito puotose nesilankantis vaikinas, mane pakvietė į vieną tokį balių, – pasakojo M.Mikutavičius (dešinėje). – Anuomet visiškai neišmaniau nei kaip ten reikia rengtis, nei kaip elgtis, tad kreipiausi į etiketo specialistą Giedrių Drukteinį.”

Šis Marijonui išrinko smokingą su varlyte, tinkamus batus, į rankas liepė pasiimti tą pačią elegantiškąją lazdelę ir, negana to, prisakė lengvai šlubčioti.

„Kurių velnių man ta lazdelė ir kam man šlubuoti, jei mano kojos sveikos?” – nesuprato Marijonas.

„Ko čia nesuprasti? – gyvenimo išmintimi dalijosi etiketo specialistas. – Kai pasirodysi renginyje pasipuošęs, su lazdele ir šlubčiojantis, visos moterys ir merginos dėmesį kreips pirmiausia į tave ir neabejotinai prieis pasiteirauti, kas nutiko. O tada jau tik spėk suktis...”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.