Naujametinė komedija „Kaip pavogti žmoną“ sudomino būrį garsenybių

Antradienio vakarą prie Vilniaus kino teatro „Vingis“ įėjimo nusitiesė raudonas kilimas. Čia vyko iškilminga naujametinės komedijos „Kaip pavogti žmoną“ premjera.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2013, 7:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:00 PM

Atvykę į premjerą filmo žvaigždės Rimantė Valiukaitė, Giedrius Savickas ir Inga Jankauskaitė džiaugėsi nauja juosta ir prisipažino besiviliantys, jog „Kaip pavogti žmoną“ sudomins Lietuvos publiką.

Palaikyti aktorių ir įvertinti naują kūrinį atvyko nemažai televizijos ir kino žmonių. Tarp kurių - prodiuseris Rolandas Skaisgirys su žmona Vaida Poderyte-Skaisgire, dainininkai Vaidas Baumila, Lukas Pačkauskas, Gintarė Valaitytė ir kiti.

Pagrindinis filmo „Kaip pavogti žmoną“ veiksmas vyksta viename bute, kurį dalintis tenka trims juostos herojams. Kas nutiktų, jei prieš pat Naujuosius Metus netikėtai viename nedideliame bute uždarytume moterį (akt. R.Valiukaitė) ir du jos vyrus – esamą (akt. Ramūnas Cicėnas) ir buvusį (akt. G.Savickas)? O ką, jei pastarasis dar būtų kaltinamas pavogęs ir paslėpęs beprotišką sumą pinigų (ką jis pats, beje, kategoriškai neigia)? Ar iš tiesų sena meilė nerūdija, ypač, palaistyta trimis šimtais milijonų litų?

Į šiuos ir kitus klausimus savo naujoje juostoje bando atsakyti režisierius Donatas Ulvydas. Nors „Kaip pavogti žmoną“ dar tik žengia savo pirmuosius žingsnius, kai kurie jau lygina šį filmą su kultine komedija „Likimo ironija, arba po pirties“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.