2013-ieji paženklinti meilės pergalėmis ir praradimais

Praėję metai buvo dosnūs jausmingų gyvenimo istorijų. Vieni prisiekė amžiną meilę, kiti dramatiškai skyrėsi, treti atsisveikino su vienatve. „Stilius“ pateikia įsimintiniausius garsenybių gyvenimo įvykius 2013-aisiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-31 12:09, atnaujinta 2018-02-19 15:49

Metų skyrybos

Pramogų pasaulį vasarą supurtė naujiena, kad skirtingais keliais suka dainininkė Natalija Bunkė (30 m.) ir jos sutuoktinis verslininkas Danielius Bunkus (37 m.). Prieš dvejus metus birželį susituokusi pora oficialiai išsiskyrė lapkričio pabaigoje. Natalija ir Danielius augina dvejų metų Kristupą. Sūnų N.Bunkė vadina vieninteliu gyvenimo vyru, kuriam užtenka tik tiek, kad ji būtų šalia. „Turiu už ką padėkoti dabar jau buvusiam vyrui Danieliui – jis man padovanojo nuostabiausią gyvenimo dovaną – Kristupą“, – „Stiliui“ yra sakiusi moteris.

Garsi moteris tikisi, kad jos gyvenime dar bus partneris, kuris neraginamas atliks ne itin moteriškus darbus: neprašomas pakeis automobilio padangas ar perdažys terasą. Šiuo metu atlikėja mėgaujasi vienatve ir visą laisvą laiką skiria sūnui. Šios skyrybos ir Natalijai, ir Danieliui – antros. Prieš tai Danielius buvo vedęs dabartinę viešbučio „Comfort Hotel LT“ pardavimo direktorę Ingą Bunkienę. O Natalija buvo susituokusi su kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi. Pora santuokoje pragyveno 5 metus. Iš pirmųjų santuokų skirtingais keliais pasukusi pora vaikų neturi.

Daug kas, išgirdęs, kad skiriasi kone viena idealiausių porų laikyta Jurgos (43 m.) ir Ričardo (55 m.) Anusauskų pora, išsižiojo iš nuostabos. Tris vaikus – dainininkę Eveliną Anusauskaitę-Young ir sūnus Mindaugą bei Haroldą turinti pora skirtingais keliais pasuko praėjusį pavasarį. „Per savo dukters Evelinos vestuves pagavau nuotakos puokštę. Esu išsiskyrusi, bet po skyrybų gyvenimas nesibaigia. Net neabejoju, kad sutiksiu mylimą žmogų ir jį labai mylėsiu“, – sakė Jurga. „Jei galėčiau atsukti laiką atgal ir ką nors pakeisti, pasinaudočiau šia proga. Pripažįstu, kad esu padaręs klaidų“, – „Stiliui“ yra sakęs fotomenininkas ir muzikantas R.Anusauskas.

Metų poros

Vasarą meilės liepsna įsižiebė tarp dainininkės Aistės Pilvelytės (34 m.) ir renginių organizatoriaus, buvusio grupės „Pikaso“ nario Dovydo Šamrajaus (31 m.). Pirmą kartą ši pora pasirodė aktoriaus Mariaus Jampolskio ir jo išrinktosios Renatos vestuvėse, vykusiose Palangoje. Naujaisiais metais pora švęs įkurtuves bendruose namuose – Aistė su dukrele Ugne iš Vilniaus keliasi į Klaipėdą. Meilė Aistei pakeitė Dovydo gyvenimą. Dabar vyras jaučiasi ramus, užtikrintas savo pasirinkimu, mylimas.

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia (30 m.) džiaugiasi jos širdį aplankiusiais jausmais – jau kurį laiką ji viešai pasirodo kartu su buvusiu futbolininku, dabar treneriu Edgaru Jankausku (38 m.). Atlikėja prisipažino laukianti, kad jai pasipirštų, ir svajojanti apie šeimą. Pora puikiai sutaria. Mia atrodo labai pagražėjusi. Su pirmuoju vyru Edgaru Macnoriumi išsiskyrusi atlikėja augina paauglį sūnų Matą. E.Jankauskas, gegužės pabaigoje išsiskyręs su žmona Jolanta, turi du sūnus.

Humoristas, televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius (28 m.) didžiąsias metų šventes atšventė ne vienas – jis šiltus jausmus puoselėja balerinai, dalyvavusiai šokių projekte „Šok!“, Kristinai Tarasevičiūtei (26 m.). Anksčiau Justinas buvo poruojamas su dainininke Juste Arlauskaite-Jazzu. Kristina šiemet išsiskyrė su ilgamečiu mylimuoju Justinu Barausku – pora šiltus jausmus vienas kitam puoselėjo trejus metus, buvo apsigyvenę viename bute.

Metų vestuvės

Justino Stacevičiaus nuotr.

Sausio pradžioje žiedus Los Andželo Malibu paplūdimyje sumainė lietuvė dainininkė Evelina Anusauskaitė (24 m.) ir jos išrinktasis Adamas Youngas (31 m.). Vasarą amžinąją meilę pora prisiekė ir atlikėjos gimtajame krašte – Lietuvoje.

Į bažnyčią nei Jungtinėse Amerikos Valstijose, nei Lietuvoje jaunuoliai žengti nepanoro. „Abu esame tikintys, tačiau nejaučiame poreikio susituokti prieš Dievą“, – sakė jaunieji.

Dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė (29 m.) ir krepšininkas Simas Jasaitis (31 m.) po trejų metų draugystės susituokė Šv.Jonų bažnyčioje Vilniuje. Liepos 19-ąją jaunųjų laimės netemdė net prapliupęs lietus – jis nuotakai nesugadino nuotaikos. Dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele pasipuošusi Oksana jaudinosi, tačiau buvo labai laiminga. Vestuvių puotoje, vykusioje Trakų rajone esančioje „IDW Esperansa Resort“ viloje, linksminosi apie 80 svečių. Medaus mėnesį jaunavedžiai praleido Maldyvuose.

Estetinio lavinimo studijos „Mažoji mis“ įkūrėja, verslininkė Danutė Elzbergienė-Petrauskė (51 m.) rugsėjo pradžioje amžiną meilę prisiekė Šešuolėlių dvaro savininkui Amerikos lietuviui Raimundui Petrauskui (69 m.). Jaunieji susituokė Jungtinėse Amerikos Valstijose, Mičigane. Vėliau pora įžadus davė ir Lietuvoje, Visų Šventųjų bažnyčioje Vilniuje. Vestuvių puota vyko Šešuolėlių dvare.

Metų susitaikymas

Sausio 11-ąją oficialiai išsiskyrė dainininko Donato Baumilos (31 m.) ir teisininkės Dainės Baumilės (31 m.) keliai. Skyrybų priežastis – atlikėjo meilė šokėjai Rasai Židonytei, apie kurią vyras prisipažino viešai. Nurimus dramatiškų skyrybų ir aistringos meilės audrai, Dainė priėmė mylimąjį atgal į jųdviejų namus. Šiandien pora vėl džiaugiasi grįžusiais jausmais ir kartu augina dukrelę Smiltę. „Atleidusi vyrui nesijaučiu didvyrė, padariusi stebuklą. Elgiausi taip, kaip man atrodė tinkama. Apsispręsti turėjau ne tik aš. Kad susitaikytume, vieno žmogaus norų neužtenka. Ne tik Donato pastangos, bet ir tikėjimas, kad viskas bus gerai, man padėjo priimti nelengvą sprendimą. Apie vestuves nesvajoju. Ne žmonos statusas, ne pobūvis draugams man dabar svarbu. Mano mintyse šiandien – ramybė ir darna šeimoje“, – „Stiliui“ sakė Dainė.

Parengė Laura Čaplinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.