Paryžiuje J.Statkevičiui draugiją palaiko milijonieriaus T.Barščio sūnus

Drabužių kūrėjas Juozas Statkevičius daug metų iš eilės nepraleidžia mados savaičių renginių. Lietuvis domisi, ką sukūrė žinomiausių mados namų dizaineriai. Šiuo metu J.Statkevičius su bičiuliais vieši Paryžiuje.

J.Statkevičius su bičiuliais vakaroja viename Paryžiaus restoranų. T.Barštys jaunesnysis - antras iš kairės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
J.Statkevičius su bičiuliais vakaroja viename Paryžiaus restoranų. T.Barštys jaunesnysis - antras iš kairės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-22 12:36, atnaujinta 2018-02-17 06:01

Paryžiuje J.Statkevičius stebėjo aukštosios mados naujausių kolekcijų pristatymus. Lankėsi mados namų „Chanel“ šou ir renginį stebėjo iš labai arti. Iš ten, kur sėdi garbingiausi svečiai.

Kolekcijos pristatymą kartu su juo žiūrėjo ir dizainerio gera bičiulė verslininkė Inga Kozel. Per žymiausių pasaulio dizainerių pristatymus mada besidominti Inga ne kartą puošėsi Juozo kurtais drabužiais. Šį kartą taip pat.

Lietuviui dizaineriui draugiją Paryžiuje palaikė ir milijonieriaus verslininko Tautvydo Barščio sūnus Tautvydas. Dvidešimt septynerių metų vyras, kitaip nei jo tėvas, vengia žiniasklaidos dėmesio ir nesilanko renginiuose, kuriuose apstu fotografų.

Įmonės „Kauno grūdai“ savininkas T.Barštys ir J.Statkevičius – geri bičiuliai, todėl nieko stebėtina, kad Tautvydas jaunesnysis su dizaineriu irgi puikiai sutaria.

Prie lietuvių kompanijos vakarieniauti prisijungė ir garsiausia šalies manekenė Edita Vilkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.