Premjeroje – A.Jagelavičiūtės vyras ir raguotas A.Norkūnas

Pirmadienio vakarą kino centre „Forum Cinemas Vingis“ buvo patiestas raudonasis kilimas. Juo šventiškai nusiteikę ir pasipuošę žengė naujo lietuviško filmo „Santa“ herojai, kūrybinė grupė ir kviestiniai vakaro svečiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 7:26 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:10 AM

Į išankstinę filmo premjerą ne tik pažiūrėti juostos anksčiau už kitus, bet ir pasveikinti aktorių bei režisieriaus susirinko būrys kino, teatro, pramogų pasaulio atstovų. Prieš filmo pradžią daugelis nekantravo, kokį įspūdį padarys trijose šalyse – Lietuvoje, Suomijoje ir Anglijoje nufilmuotas juosta.

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė susirinkusiesiems pristatė savo vyrą Mantą Volkų - įsikibusi sutuoktiniui į parankę moteris išdidžiai pozavo fotografams. Svečius nustebino ir senokai viešumoje nesirodę šokėjas Adomas Norkūnas su žmona Ieva. Prie dailios ir elegantiškos žmonos suknelės jis priderino panašų, kaip matytas filme "Bridžitos Džouns dienoraštis", megztinį su raguotu briedžiu.

Režisieriaus Mariaus Ivaškevičiaus sukurtoje dramoje pagrindinius vaidmenis atliko aktoriai Sandra Daukšaitė-Petrulėnė ir vienas garsiausių Suomijos aktorių Tommis Korpela.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.