R.Cicinas ir Radži tapo meškų dresuotojais

Per Kaune įsikūrusio Ąžuolyno meškučių cirko Žvėrelių teatro penkerių

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jan 31, 2014, 11:56 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:22 PM

Sausio 15-ąją metų sulaukę lepeškojai Vipas bei Kvina vykdė atlikėjų komandas, leidosi glostomi, iš jų rankų kramtė duoną ir laižė vyrams veidus.

„Čigonas ir meška – neatsiejami dalykai“, – juokėsi vos į Kauną atvykęs Radži.

Vyras tikino, jog šiuos meškiukus matė ne pirmą kartą. Dar visai mažyčius Vipą ir Kviną pernai jis niurkė per įvairių televizijos laidų filmavimus.

Atlikėjas džiaugėsi, kad cirko gimtadienio šventėje meškos jo klausė ir nepabėgo nuo scenos, tačiau dirbti cirke su gyvūnais nuolat jis greičiausiai nesugebėtų.

„Išmokyti gyvūnus vieną po kito rodyti daugybę cirko numerių gali tik labai kantrus žmogus. Aš tiek kantrybės neturėčiau, todėl rodydamas vieną ar kelis numerius žiūrovams nebūčiau įdomus“, – atvirai kalbėjo Radži.

Dainininkas R.Cicinas, kuris renginyje pasirodė su gyvenimo drauge Neringa Kavaliauskaite ir penkiamečiu sūnumi Adu, sakė dažnai mėgsta lankytis cirke, tačiau meškas taip arti prisileido pirmą kartą.

Vyrui patiko, kaip meiliai meškiukai bendravo su juo ir kitais salėje buvusiais žiūrovais. Jį stebino, jog vos metų sulaukę gyvūnai klauso žmogaus komandų: puikiai važiuoja paspirtuku, moka pasisveikinti, nusilenkti, apsisukti.

Žvėrelių teatro jubiliejuje buvo galima išvysti ir sausio 31-ąją prasidėjusių Naujųjų metų, pagal kinų kalendorių, simbolį – arklį.

„Mūsų arklys ne žalias ir medinis, bet gyvas, pilkšvas ponis – Žaibas Makvynas“, – kviesdami visus norinčius įsiamžinti prie arklio kalbėjo Ąžuolyno meškučių cirko įkūrėjas Mykolas Zobovas su žmona Agne.

Žaibas Makvynas labai patiko R.Cicino sūnui Adui, kuris pirmąkart gyvenime užlipo ant arklio ir pamėgino joti.

Šventėje įspūdingą programą atliko šokių teatras „Rokada“, akrobatai iš Latvijos, su pitonais Šreku, Tekila ir Mažyliu šokusios cirko artistės. Scenoje šoko fakyrai, tarp kurių šou su ugnimi rodė ir keturiolikmetis Zobovų sūnus Lukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.