Šokėjos G.Slausgalvienės dukra Vakarė ritmą jaučia nuo gimimo

Sportinių šokių šokėja ir choreografė Gintarė Slausgalvienė (29 m.) ant

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 3, 2014, 6:32 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:18 PM

Vis dažniau juodaplaukės garbanės šokių partnere tampa jos 8 mėnesių dukrelė Vakarė, kuri taip pat puikiai jaučia rimtą ir mėgsta muziką.

Mažylę laikydama ant rankų arba prie savęs prikabintoje nešioklėje G.Slausgalvienė juda pagal Lotynų Amerikos šokių - rumbos, salsos, ča ča ča, džaivos, bačiatos, sambos ritmą.

„Šokis kūdikiui turi teigiamos įtakos. Tai supratau vos gimus Vakarei. Kai dukrą verkiančią paimdavau ant rankų ir pradėdavau ritmingai judėti, ši iš karto nurimdavo, pradėdavo šypsotis arba užmigdavo. Šokis ir man padėjo greitai susigrąžinti dailias kūno linijas“, - tvirtino 47 kilogramus sverianti kaunietė šokėja.

Pirmuosius tris mėnesius Gintarė su dukrele daugiausia šoko namuose. Kai mažylė ūgtelėjo, moteris ėmė ją neštis į su vyru Tomu įkurtą šokių mokyklą „4Fun“.

Praėjusį rudenį Gintarė prie jos ir dukrelės pasiūlė prisijungti neseniai motina tapusiai bičiulei su kūdikiu. O šią žiemą šokėja nutarė suburti su kūdikiais šokančių moterų grupę „Latino Bambino“.

„Mamytėms tai yra proga ištrūkti iš namų. Judant pagal Lotynų Amerikos ritmus gerėja nuotaika, krenta svoris, dailėja linijos. Be to, stiprėja ryšys su kūdikiu.

Moterys pastebi, jog nuo pat mažens šokti pradėję jų mažyliai tapo žvalesni, linksmesni, judresni“, - kalbėjo G.Slausgalvienė.

Šokėja kartu su kitomis mamomis ir vos kelių mėnesių kūdikiais jau rengia pasirodymus. Juos dažniausiai stebi mažylių tėvai, kiti artimieji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?